פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מישהו במקרה איתר חנות שמוכרת את xfx 8800gts 320m ??מישום מה אני לא רואה אף מקום שמייבא את הכרטיסים האלה.......או כרטיסים של msi מאותו דגם....ולמה הכרטיסים של leadtek הם הכי זולים ?
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מישהו במקרה איתר חנות שמוכרת את xfx 8800gts 320m ??מישום מה אני לא רואה אף מקום שמייבא את הכרטיסים האלה.......או כרטיסים של msi מאותו דגם....ולמה הכרטיסים של leadtek הם הכי זולים ?כי לידטק חרא חברה... לא יודע, כנראה הם עושים את זה בזול...
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מחבר לא חושב שליד טק הם חרא של חברה ואני בטוח שגם שאר האנשים פה לא חושבים ככה !!
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים כי לידטק חרא חברה... לא יודע, כנראה הם עושים את זה בזול...גם מרצדס חראנכון?
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים כי לידטק חרא חברה... לא יודע, כנראה הם עושים את זה בזול...לידטק אחלה של חברה
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים לידטק בהחלט מהחברות הטובות מה גם שזה לא ממש משנה כי המפרט מוכתבת להם על ידי יצרניות הציפ שמייצרות אותו גםככה שהחברה לא הכי קריטית מה שכן הם מרוויחים פחות על כל כרטיס כנראה או שיהבואן הוגן יותר בכל מקרה לך עליו בלב שקט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.