עבור לתוכן

מבקש המלצות למסך בעל זווית צפייה ורזולוציה גבוהים ככל האפשר

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

בתחילה התלהבתי מהנתונים של מסך ה-ATIVA שמצאתי בקטלוג של "אופיס דיפו", אך בסופו של דבר ירדתי מהאופציה הזו לאחר שקראתי את ההסבר של דניס (כתגובה בנושא אחר).

מבקש יעוץ והמלצות על מספר מסכים חלופיים.

הדרישות שלי הם כאלה:

1. מסך רחב

2. רזולוציה גבוהה מאוד לצורך צפייה בתכני HD

3. DVI

4. זווית צפייה רחבה ככל האפשר (למעשה זה הנתון העיקרי שבגללו פסלתי את ATIVA . כתוצאה מבעיות גב וניתוח שבר שעברתי לאחרונה, במשך רוב הזמן אני לא יושב מול מסך המחשב אלא שוכב לצידו, ולכן ברור שאני זקוק לזווית צפייה רחבה, אחרת אני כמעט ולא רואה כלום. כיום יש לי מסך דק 15 של סמסונג מהדור הישן, דגם 151S וכשאני שוכב מהצד התמונה פשוט קטסטרופה!)

5. מותג אמין, אחוז תקלות שואף לאפס

התקציב עד 3000 שקלים.

תודה רבה!

פורסם

DELL 2007WFP מסך 20" רחב של דל עם פאנל איכותי מסוג S-IPS רזולוציה של 1680X1050

וזמן תגובה 8ms אפור-אפור או 16ms שחור-לבן-שחור שמתאים בהחלט לסרטים ומשחקים.

תעשה קצת חיפוש בפורום יש עליו הרבה תגובות אבל הדעות מאוחדות שמודבר במסך מאוד טוב במחיר טוב

ניתן להשיג אותו לפחות בחנויות שיש אותו במלאי בכ- 2600-2700 ש"ח~.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה על התגובה וההמלצה. :yelclap:

על פניו, ובהתבסס על הנתונים, המסך הזה הופך למועמד המוביל כרגע.

אבל תגיד, מה בעניין זווית הצפייה, שזה אחד האלמנטים החשובים לי ביותר? האם במצב שכיבה

לצד המסך, ניתן לראות תמונה בדיוק באותה דרגת איכות כמו במצב ישיבה ממול המסך, או לפחות באיכות קרובה מאוד לכך?

פורסם

יש לי אותו ובהחלט ניתן ליראות תמונה בצורה טובה מצד..אבל השאלה כמה זה צד...אולי זה קרוב ל 180 ואז קשה ליראות אפילו שיש מסך שיכול להציג ככה...

כמו לקחת דף ולנסות ליקרוא ממנו שאתה ב 180 מעלות כזה...

פורסם

הי,

בכל החנויות שמופיעות ב זאפ כרגע

הוא לא במלאי, והתשובה לגבי זמן קבלה עתידי מאד מעורפל

לפחוחת התגובות שאני קיבלתי.

the Z-Guy

פורסם
  • מחבר

לא זאת הבעיה. אולי לא הסברתי נכון.

אני מסובב את המסך כלפי המיטה, כך שאני דווקא נמצא מולו. העניין הוא שהשולחן עליו מונח המסך יותר גבוה מהמיטה, כך שאני בעצם נאלץ להתבונן במסך מלמטה.

במצב כזה על מסך הסמסונג שלי, הטקסט עוד נראה די בסדר, אבל תמונות וסרטים זה פשוט קטסטרופה.

השאלה איך זה במסך ה-DELL שעליו אנחנו מדברים.

ודרך אגב שאלה נוספת שמתעוררת לאחר מבט נוסף בנתונים של המסך- האם זמן תגובה של 16ms, לא איטי מדי, כאשר יש כבר מסכים של 5ms ואף פחות מכך?

ועניין אחרון לאור הבעייתיות שאני מגלה בזמינות של המוצר אצל הספקים- האם יש מסך אחר שדומה בנתוניו ובביצועיו למסך ה-DELL , ושאין בעיה למצוא אותו במרבית חנויות המחשבים? (בטווח מחיר ריאלי כמובן)

פורסם

1. המסך בעל פאנל S-IPS שמציג את זויות הצפיה הרחבות ביותר, בניגוד למסכי TN שמחשיכים כאשר מסתכלים מלמטה מסך בעל פאנל S-IPS

לא יחשיך ותוכל לצפות בתמונה באיכות טובה כמעט מכל זוית.

2. מסכים בעלי זמן תגובה של 5ms נמדדו באפור-אפור כאשר זמן התגובה של הדל נמדד במעבר שחור-לבן-שחור.

חוץ מזה מדובר בנתון על הנייר שבכל מקרה לא משקף את הביצועים האמיתיים.

זמן התגובה של ה 2007 הינו 8ms אפור-אפור ומציג ביצועים עדיפים על הרבה מסכי TN בעלי זמן תגובה של 5ms ואף 4ms לדוגמא הסאמסונג 204B.

3. יש את הנק 20WGX2 אבל המחיר שלו ממש בשמיים וללא שום תמורה אמיתית לכסף.

פורסם

הי,

בכל החנויות שמופיעות ב זאפ כרגע

הוא לא במלאי, והתשובה לגבי זמן קבלה עתידי מאד מעורפל

לפחוחת התגובות שאני קיבלתי.

the Z-Guy

באתר של LCDTV רשום שהמסך "במלאי מיידי"

פורסם

באתר של LCDTV רשום שהמסך "במלאי מיידי"

ועל זה נאמר:

mission-accomplished.jpg

ואם לא הבנת... אל תדיר שינה מעיניך, אין להם במלאי כרגע...

פורסם

הבנתי, הסר דאגה מליבך :)

פורסם
  • מחבר

1. המסך בעל פאנל S-IPS שמציג את זויות הצפיה הרחבות ביותר, בניגוד למסכי TN שמחשיכים כאשר מסתכלים מלמטה מסך בעל פאנל S-IPS

לא יחשיך ותוכל לצפות בתמונה באיכות טובה כמעט מכל זוית.

2. מסכים בעלי זמן תגובה של 5ms נמדדו באפור-אפור כאשר זמן התגובה של הדל נמדד במעבר שחור-לבן-שחור.

חוץ מזה מדובר בנתון על הנייר שבכל מקרה לא משקף את הביצועים האמיתיים.

זמן התגובה של ה 2007 הינו 8ms אפור-אפור ומציג ביצועים עדיפים על הרבה מסכי TN בעלי זמן תגובה של 5ms ואף 4ms לדוגמא הסאמסונג 204B.

3. יש את הנק 20WGX2 אבל המחיר שלו ממש בשמיים וללא שום תמורה אמיתית לכסף.

נראה מצויין מה שאתה אומר, אבל על סמך קריאה פה בפורום, הבנתי שלדגם הזה, יכולים להיות כמה סוגים של פאנלים, ושבעצם אין דרך לדעת אם מקבלים פאנל S-IPS, אלא אם כן מתבצעת בדיקה בחנות, דבר שלא בכל מקום מאפשרים (בהנחה שאלמד לבצע את הבדיקה הקובעת)

חוץ מזה, כל החנויות שמציעים את המסך הזה באינטרנט, הם מאזור המרכז, ואני דווקא חיפאי. אז מה עושים? להזמין דרך אתר האינטרנט? אני לא נוהג לעשות דברים כאלה לגבי מוצרים שחשוב לראותם בעיניים (אין לי בעיה למשל להזמין דרך האינטרנט ספרים או דיסקים)

חוץ מזה שבקנייה כזו אני יכול לשכוח לגמרי מהאפשרות לבדוק איזה פאנל אני מקבל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים