עבור לתוכן

איזה משחק ג'יפה עוד רגע נרדמתי. 0-0 חיפה - מכבי.

Featured Replies

פורסם

2 מאמנים פחדנים... במיוחד אלי כהן

שישנה שיטה משו... בהתחלה פתח התקפי מכבי היו הרבה יותר טובים.

אחר כך התעסק בסגירה על השחקנים של חיפה. החלוצים שיחקו כמו קשרים...

אני מרחם על עומר פרץ... הוא חלוץ והמאמן אומר לו לשחק כמו מגן. די זה לא יכול להיות ככה!

שראיתי את נמני מתחמם אמרתי "או! רק שלא יוציא את שבחון..." ומי יצא? נכון! שבחון.

גם אם יפסיד לא יקרה כלום! עדיף לנצח משחק אחד ולהפסיד משחק אחד מאשר 2 תיקו. תמיד צריך לחשוב על איך לנצח ולא על איך לסגו את הקבוצה השניה. גם אם זה בקרית אליעזר נגד חיפה.

ומשה ביטון נשאר לבד למעלה מה הוא כבר יכול לעשות... הוא נגד 2 בלמים. עד שהגיע להזדמנות במזל הוא החטיא. למה? בגלל שהוא לא נגע בכדור כל המשחק. אם היה מעביר כמה פסים הוא היה יותר חם ולא יודע איך להסביר... אתם מבינים...

גם היה נאחס עם הפציעות. מאמן דפוק ז'אן לא יכול לדרוך על הרגל הוא מכניס אותו חזרה למשחק. מה הוא כבר יכול לעשות חוץ מלהחמיר את הפציעה??

מזל שרוני לוי גם רצה קודם כל לשמור על התיקו. אם היה לו ביצים הוא היה מוציא את אנדרסון ומכניס את מליקסון. לא במקום מסודי.

צריך לתפוס את ארבייטמן לנער אותו עם הקטע של הנבדלים האלה... מה קשה לפתוח תעיניים לראות שאתה בנבדל וללכת טיפה אחורה! איזה 10 נבדלים הוא עשה.

ובסוף הוא היה צריך לשחק דרך האגפים. דרך האמצע לא הולך אז אולי מהצד שיש לך מגנים שמצטרפים מהצד ואת קולאוטי וארבייטמן בשפיץ.

כמה בעיטות לשער היו? 3? 4?

ולמסגרת? 2?

מי ירצה לראות כזה משחק?!

ואחר כך מתפלאים למה הקהל לא בא למגרשים. סעמק.

פורסם

כותרת עניינית...

פורסם

לא היו שערים, אבל היה קצב טוב למשחק. במחצית השניה כשרק חיפה לחצה היה קצת משעמם. לא נורא.

העיקר התוצא ההייתה אחלה בשבילנו! :D

[glow=100,90,200]יאללה בית"ר![/glow]

פורסם

בושה של משחק.

זה לא כדורגל,צריך להמציא שם חדש למשחק שמשחקים בארץ שלנו.

יש הצעות?

אני חושב-כדוזבל.

פורסם

תומך בהצעה.

בכלל אני לא מאמין שחברים שלי הצליחו לסחוב אותי למשחק הזה, כזה שעמומון הרבה זמן לא ראיתי, שעתיים מהחיים שלי שלעולם לא יחזרו, הדבר היחיד שיצא טוב מהערב הזה הוא הלאפה בחזאן ;)

פורסם

המחצית הראשונה הייתה דווקא(יחסית) לא רעה.

השנייה היתה ממש משעממת... אני לא מאמין שביטון החטיא את האחד על אחד.. זה ממש עיצבן אותי(בתור אוהד מכבי).

משחק באמת משעמם, ממש ממש ממש, חילופים מוזרים, הקטע עם ז'אן נראה לי מדובר בהתעקשות שלו או משהו כזה, לא נראה לי שאלי כהן יעשה כזה דבר אבל אם כן הוא ממש מפגר.

בסופו של דבר - משחק ממש מיותר, עזר רק לבית"ר..(חרוז!)

יאללה לפחות במכבי בונים קבוצה לעתיד עם הצעירים ועם קאלה(עכשיו צריך להתחים את הקרואטי על חוזה ל8 שנים! עכשיו!, השחקן האהוב עליי במכבי... קריוזנר ושוער אדיר... מזכיר לי את אובארוב בגלל שהוא זר... ובכלל סוף סוף שוער טוב אחרי שטראובר האידיוט שתמיד שנאתי אותו)...

:silly:

פורסם

תתחילו לראות כדוריד.

אחלה משחק.

אין דבר כזה משחק משעמם. אפילו משחקי תחתית.

יאללה מכבי ראשון.

פורסם

איח כדוריד כזה משחק משעמם... אין שום מהלכים, רק גול גול גול גול בלימה! גול גול גול גול בלימה!... זה ממש משעמם...

פורסם

איח כדוריד כזה משחק משעמם... אין שום מהלכים, רק גול גול גול גול בלימה! גול גול גול גול בלימה!... זה ממש משעמם...

אין שום מהלכים?

אהה נכון. :screwy:

פשוט כדורגל כל כך מעניין... רק בכדורגל יכול לקרות מצב של גמר גביע העולם שנגמר אחרי 120 דקות 0-0 ומוכרע בפנדלים.

שלא תבינו לא נכון, אני מאוד אוהב כדורגל. אבל אין על כדוריד.

פורסם
  • מחבר

כל אחד אוהב משהו אחר...

אני שהייתי ביסודי שיחקתי כדוריד בהפועל ראשון... פשוט שיעמם אותי המשחק הזה... ולא בגלל שלא הייתי טוב. הייתי טוב ואפילו מאוד טוב. אבל לא יודע זה יותר מזכיר כדורסל. ואני שונא כדורסל... כל נגיעה הכי קטנה - פאול.

ו OSTM תראה איזה משחק טוב. בוא נגיד ליגה איטלקית. זה משעמם? בכדורסל ובכדוריד כל המהלכים נראים אותו דבר... בכדורגל תמיד אפשר לעשות מהלכים חדשים... גם יותר כיף לשחק כדורגל לדעתי...

נו ואז מה עם נגמר 0-0? אתה רוצה נקודות לך שחק כדורסל. ושיש גול כל הקהל משתגע והכל... בכדורסל וגם לפעמים בכדוריד שיש גול או סל זה לא מזיז לקהל...

לא יודע איך להסביר אני יותר אוהב כדורגל. חוץ מהליגה הישראלית שרק פעם בשנה יוצא לראות איזה משחק טוב אחד בליגה הזאת...

פורסם

כל אחד אוהב משהו אחר...

אני שהייתי ביסודי שיחקתי כדוריד בהפועל ראשון... פשוט שיעמם אותי המשחק הזה... ולא בגלל שלא הייתי טוב. הייתי טוב ואפילו מאוד טוב. אבל לא יודע זה יותר מזכיר כדורסל. ואני שונא כדורסל... כל נגיעה הכי קטנה - פאול.

ו OSTM תראה איזה משחק טוב. בוא נגיד ליגה איטלקית. זה משעמם? בכדורסל ובכדוריד כל המהלכים נראים אותו דבר... בכדורגל תמיד אפשר לעשות מהלכים חדשים... גם יותר כיף לשחק כדורגל לדעתי...

נו ואז מה עם נגמר 0-0? אתה רוצה נקודות לך שחק כדורסל. ושיש גול כל הקהל משתגע והכל... בכדורסל וגם לפעמים בכדוריד שיש גול או סל זה לא מזיז לקהל...

לא יודע איך להסביר אני יותר אוהב כדורגל. חוץ מהליגה הישראלית שרק פעם בשנה יוצא לראות איזה משחק טוב אחד בליגה הזאת...

כל נגיעה הכי קטנה זה פאול?

אל תדבר אם אין לך מושג אמיתי.

בכדוריד צריך לרצוח בשביל פאול.

בקשר למהלכים החדשים האפשריים בכדורגל- בולשיט.

לא אמרתי שאני לא אוהב כדורגל, אני אוהב גם וגם. רק חבל שאנשים לא מודעים למשחק המדהים הזה- כדוריד.

פורסם

ב"ספורט הארץ" הסיקו מסקנה יפה בעקבות המשחק המזופת הזה:

"מן המשחק יצא דבר אחד טוב ודבר אחד רע.

הטוב הוא שהליגה סוף סוף נגמרת עוד 12 מחזורים.

הרע?

הליגה נמשכת עוד 12 מחזורים..."

והכותרת הייתה משהו בסגנון של "צריך לסבול רק עוד 12 מחזורים" :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים