עבור לתוכן

סיקור מצלמת הN95 - אכזבה!

Featured Replies

פורסם

השאלה היא האם תהיה לו תמיכה בעברית ובפיצ'רים בארץ

• תגובות 43
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

5 מגה פיקסל לא איכותיים...לא שווה אני מעדיף כבר 1 איכותי וזהוו

פורסם

כמו שאני תמיד אומר, רוצה לצלם? קנה מצלמה טובה ולא איזה חיישן צעצוע שהרכיבו על פלאפון\מכשיר מולטימדיה ::)

פורסם

לדעתי מצלמה בפלאפון זה מאוד שימושי ,מי מסתובב לכל מקום עם מצלמה? הרבה יותר נוח שזה בפלאפון. ::)

רק עכשיו שיתחילו להשקיע באיכות של הצילום ולא בmpים של המצלמה.

פורסם

חכה לסופיה (K850I) ה-דור הבא של המצלפונים

פורסם

לדעתי מצלמה בפלאפון זה מאוד שימושי ,מי מסתובב לכל מקום עם מצלמה? הרבה יותר נוח שזה בפלאפון. ::)

רק עכשיו שיתחילו להשקיע באיכות של הצילום ולא בmpים של המצלמה.

זה באמת מאוד שימושי

פתאום אתה צריך מצלמה...

לא כל אחד מוכן לסחוב את המצלמה שלו לכל מקום...עם יש לך מצלמה גדולה כמו DSLR אתה לא תסחוב אותה לכל חור שאתה הולך אלה רק למקומות שאתה יודע שאתה תצלם שם או מהשהו..

פה זה למיקרה וצץ משהו שאתה רוצה לצלם

פורסם

אבל אתם רוצים קידמה לא ? אתם רוצים גאדג'טים לא ? זה כל העיקרון של זה ! מכשיר רב תכליתי . אז נכון שזה עדיין רחוק מלהיות מושלם אבל זה הכיוון

והיום שבו ישלובו מספיק פיצ'רים איכותים ברמה מספקת לקהל הרחב לא רחוק כל כך

מה אתם מעדיפים להסחב עם : GPS , פנס, טלפון, נגן Mp3 ,נגן סרטים, ארד-דיסק נייד,מצלמה, קונסולת משחק ניידת , מחשבון , ספר טלפונים , אלבום תמונות ,דפדפן אינטרנט , יומן פגישות ,רדיו, משדר וידאו, שלט אוניברסלי, קורא מסמכים ועוד ועוד ועוד

כבר היום יש המון מכשירים מספיק ניידים וקטנים שמאגדים בתוכם המון מתכונות אלה שבעבר הייתם צריכים לסחוב תרמיל טיולים במקרה הטוב בשבילם

פורסם

צודק במה שאתה אומר בקשר למכשיר רב תכליתי אבל אם כבר עושים מהשהו אז למה לא לעשות שיהיה עוד יותר טוב .. אם כבר שמים 5 מגה פיקסל אז למה שלא לעשות שהוא יהיה יותר איכותי וככה זה יפנה לקהל יותר רחב ולא רק לישראלים ששומעים 5 מגה פיקסל ישר הם ככה :eek2:

והם לא מבינים שאיכות ורזולוציה זה לא אותו דבר שזה דברים שונים

בהחלט מכשיר מתקדם לזמן שלנו אבל בקרוב יכנסו עוד מכשירים טובים כמו ה IPHONE ועוד כמה ככה שיהיה תחרות לא רעה ביכלל

פורסם

חכה לסופיה (K850I) ה-דור הבא של המצלפונים

שמועות/תמונות/משהו? ::)

פורסם

שמועה

מכשיר כנירא דור 3.5

5 מגה פיקסל

k850i2ph8.jpg

לא יודע עד כמה אמין(ביכלל עם יהיה דבר כזה...בקשר לתמונה זה לא אמיתי הדמית מחשב שאין לי מושג מאיפה ההביאו אותה אבל מצאתי ברשת)

פורסם

אתר?קישור?

פורסם

למה זה מזכיר לי את האייפון? =|

פורסם

כי מעכשיו בערך כל מכשיר עם מסך גדול שיצא יזכיר לך אותו.....?

הם לא דומים בגרוש, צא מזה.

בכל מקרה, מצלמה בפלאפון לא היה ולא יהיה איכותי במיוחד. LG וסאמסונג כבר הוציאו מצלמפונים של 10 מגה פיקלס, והם פשוט גרועים.

עריכה- אכן התכוונתי למגה פיקלס, שכן אלו מליונים של מלפפונים חמוצים.

פורסם

LG קקה וסמסונג פיפי all right? wwaaaaknin :silly:

(והtelit שלי בכלל משחק בגנים של חמורים :x )

בקיצור, אופן, do NOT disturb me :pissed: especially not now, when i'm tired :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים