פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים ערב טוב לכולם.יצא לי עכשיו לראות את איכות המצלמה בn95, ואני ממש מאוכזב..הינה לינק לסיקור: http://www.symbian-freak.com/news/007/02/nokia_n95_mediasamples.htmלדעתי איכות הk800 עדיין יותר טובה, תחליטו אתם....Install
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר התמונות באמת גרועותיש סיכוי שזה הצלם גרוע? :-\לא יודע עד כמה הצלם גרוע, אבל אני מקווה שנוקיה תתקן את זה בגירסאות הבאות.האיכות צילום זהה כימעט לשל הn93/73 רק רזולוציית התמונה גדולה יותר.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים המכשיר נראה מושלם על הנייר, אבל בפועל אני לא יודע מצלמה גרוע 5 מגהפיקסל (K800 יותר טוב), ומי יודע אילו עוד פאשלות יש פה. אינסטול,זה לא המכשיר הבא שלך?
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר אינסטול,זה לא המכשיר הבא שלך?היה אמור להיות, כמו שזה ניראה עכשיו הוא לא יהיה.וגם ביזבזתי את כל הכסף שהיה לי על נגן אודיו+דברים אחרים.. ככה שקניית פלאפון שכזה לא ניראת באופק.אבל אם ואכן המכשיר "יתוקן" ויגיע לסלקום, סיכויים רבים שארכוש אותו.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים למה לעזאזל צריך 5mp במצלמת פלאפון?3 לדעתי זה מספיק ביותר.במקום להוסיף כל פעם mpים שישפרו את האיכות צילום.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מה אתם לא רואים שם שהתמונות צולמו בחושך ועם פלאשלמה אתם מצפים?לפי דעתי זה אחלה תמונות אם היו מצלמים באור שהיאכות הייתה בכלל סוף הדרך
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים התמונות באמת גרועותיש סיכוי שזה הצלם גרוע? :-\לא רק שהצלם גרוע הוא גם אידיוט!חצי מהתמונות שם צולמו בחושך - מה שמוריד את איכות התמונה בצורה דרמטית גם במצלמות רגילות.והחצי השני צולם נגד כיוון התאורה.נו באמת.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים לא רק שהצלם גרוע הוא גם אידיוט! חצי מהתמונות שם צולמו בחושך - מה שמוריד את איכות התמונה בצורה דרמטית גם במצלמות רגילות. והחצי השני צולם נגד כיוון התאורה. נו באמת. איכות מצלמה (חיישן) נמדדת בחושך, זה שאתה לא מבין בדברים כאלו, בבקשה, אל תפתח את הפה שלך כנגד הטסטר, למרות שאם היית שואל אותי, הייתי עונה לך מזמן שאל תצפה למצלמה טובה בפלאפון :
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים לדעתי מצלמה כמו של W800 צריכה להספק בפלאפון.לא צריך הכל משוכלל במכשיר אחד, אחר כך התוצאה תהיה לא ממש נעימה
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים לדעתי מצלמה כמו של W800 צריכה להספק בפלאפון.לא צריך הכל משוכלל במכשיר אחד, אחר כך התוצאה תהיה לא ממש נעימהלא מחייב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.