פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים הבעיה היא שה D2... איך להגיד את זה........ טנק.אישית לא הייתי ממליץ עליו למי שלא הולך להשתמש בכל הפונקציות שלו, אלא אם כן הגודל לא מפריע לו.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים דווקא הוא לא ענק.למרות יכולות הוידאו שלו, מסך המגע, אפשרות הרחבה, והמגבר הפנימי.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים יחסית לאיזה נגן אצבע אולי הוא נחשב לגדול אבל מה שהוא מציע אז זה בסדר גמור...סה"כ זה נגן PMP מינימבחינת גודל תאמין לי תמיד יהיה מקום בכיס והוא לא יפריע שם
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים PMP? שיהיה לו גרסה של 20 ג'יגה ומסך 3.5 נדבר.. חוץ מזה מי קונה נגן אצבע?!?! חוץ מהחיילים בקו 500! הם רואים אותי רואה קליפ ב-X5 ורוצים להרביץ לי. 8)
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים אפילו החברה עצמה מכריזה על הנגן כ"פרימיום" MP3.בכל מקרה, הוא רחוק מלהיות PMP.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר הוא דיי רוצה את ה M6 אבל הוא מחפש עוד אפשרויות אם יש יותר טובות, והייתי ממליץ לו על ה zen v plus שיש לי אבל הוא רוצה משהו שונה משלי (אני אח שלו) אז ניראה לי שהוא ילך על ה- M6
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים למי שמחפש וידאו בנגן שלו- M6/D2למי שרוצה נגן עם דגש על מוזיקה אבל גם אפשרות לקליפים- Zen V plusיש בו פשוט הכל חוץ מ USB OTG. אפילו Line in.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מה רע בD2 פיקה?יש בו בכל, מסך די גדול ואיכותי יחסית לנגן כזה, זמן סוללה ענק, ואפשרות הרחבה.אז אם התקציב מאפשר מתיחה אז זה הנגן המומלץ מבחינתי.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אתה מגזים - אני מציע לך להציץ כאן: למי שמחפש וידאו בנגן שלו- M6/D2 למי שרוצה נגן עם דגש על מוזיקה אבל גם אפשרות לקליפים- Zen V plus יש בו פשוט הכל חוץ מ USB OTG. אפילו Line in.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.