פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים ?!?!? מסור דיסק זה: מסור..... - דיסק... ולא מסור.............. - דרמל.... ולשאלתך נראה לי פשוט שזה כלי מאוד מאוד אגרסיבי לחיתוך של פח פשוט.. אבל חכה לעוד תגובות..
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים אפשר אבל רק פעם אחת. אני לא הייתי מסתכן.אלא אם מדובר במארז גנרי שלא חבל עליו.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים ?!?!? מסור דיסק זה: מסור..... - דיסק... ולא מסור.............. - דרמל.... ולשאלתך נראה לי פשוט שזה כלי מאוד מאוד אגרסיבי לחיתוך של פח פשוט.. אבל חכה לעוד תגובות.. ממ תראה הראש של הדרמל נראה לרוב כמו דיסק.. אז חשבתי שאולי הוא מתכוון לזה (כי המסורי דיסק האלה הגדולים, ראיתי רק בתמונות ולא יצא לי להיתקל באחד בארץ).
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים אתה יכול לעשות חלון במארז עם מסור דיסקאבל קח בחשבון שמסור דיסק הוא כלי מגושם יחסית לעבודה עדינה כמו זאת ולכן אני לא ממליץ לך להשתמש בו כי לחתוך את המארז שלך!
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים אפשר לחתוך חלון במארז בעזרת מסור דיסק?אפשר אם אתה רוצה "דלת חלון"...(כלומר - לא תשאר הרבה דלת בשביל לעשות בה חלון)בקיצור, לא מומלץ. למרות שאולי אפשר עם מסור שולחני ע"י הנחת הדלת מתחת למסור, ואז להגביה את המסור לאט לאט עד שהוא חותך בגודל הרצוי, אבל זה סתם סיבוך.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר סבבה נראה כי אני רוצה חלון מרובע רגיל בלי צורות ויש לי מסור כזה בהישג יד ולא בא לי לקנות דרמל כשבכסף הזה אני יכול להזמין זונה לאיזה שעה שעתיים
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים סבבה נראה כי אני רוצה חלון מרובע רגיל בלי צורות ויש לי מסור כזה בהישג יד ולא בא לי לקנות דרמל כשבכסף הזה אני יכול להזמין זונה לאיזה שעה שעתיים כל אחד והעדפותיו... מסור יד קצת אגרסיבי לזה,כי הוא חותך פח בצ'יק...גם תצטרך לשייף המון את קצוות החיתוך של הפח...
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים בטח שאפשר מי שעבד עם דיסק יודע שהוא מהיר ואגרסיבי אבל אתה שולט בו 100% ויכול לדייק ולעשות חלון בקלי קלות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.