עבור לתוכן

מערכת קולנוע ביתית עד 30 אלף

Featured Replies

פורסם

מהי המערכת קולנוע ביתית הכי טובה כולל פלאזמה\LCD עד 30 אלף שקל?

זה יהיה במרתף גדול,אני רואה הרבה סרטים,מוזיקה.

תודה

רז

פורסם

תשמע קודם תחליט כמה אתה משקיע על פלזמה וכמה על מגבר ורמקולים

וככה רבים יוכלו לתת את דעתם . לדוגמא אני אישית אין לי מושג בפלזמה

אבל יש לי ידע לא מעט במגברים , כי אני מייחל כבר לקנות מגבר ואצטרך להמתין עד למאי עקב סיבות אישיות .

פורסם

לפי מה שקראתי עדיף LCD על פלזמה אבל לכל אחד יש את החסרונות שלו, ה-LCD עדיף בגלל שהוא הרבה יותר איכותי אבל יש לזה חיסרון מסוים כי איכות השידור של הכלבים בארץ היא על הפנים וב-LCD זה מאוד מורגש אתה תיראה כמה שהאיכות היא על הפנים כי התמונה תיראה כאילו שיש הפרעות בשידור, ובנוסף יש לו את החיסרון של פיקסלים שרופים.

פלזמה היא פחות איכותית אבל זה מקנה לה סוג של יתרון, דווקא בגלל שאיכות השידור שלה היא פחות טובה אז זה אומר שאתה פחות תיראה הפרעות בשידור והתמונה תיראה "כביכול" חלקה יותר ועם פחות הפרעות על המסך, לפלזמות יש בעיה מסוימת שאם מציגים את אותה התמונה לזמן ממושך של בערך שעה אותה תמונה נצרבת על המסך וזה גורם לבעיות.

פורסם

^^^^ יש לך עוד הרבה מה ללמוד על פלאזמות ו-LCD וחבל שאתה מטעה אנשים.

רז יחזקאל

אני ממליץ לך להכנס ל:

http://www.hometheater.co.il/

פורסם

אתה בטוח? כי זה מה שלימדו אותי פה חברי הפורום :o

אם ככה אולי תחכים אותנו?

פורסם

הי,

האמת שמה שנאמר בהתחלה הוא נכון,

צריך לקבוע מה חשוב ומה הצרכים ועל פי זה לעבוד,

האם אתה צריך נגן CD טוב<? שומע הרבה מוזיקה?

מתכון לשמוע מוזיקה בפורמט SACD DVD-A? משפיע על רכישת ה DVD או במקרים קיצוניים מכשיר נפרד.

כמה רמקולים אתה מעונין לרכוש? 5+סאב?7+סאב? אולי אתה לא מעונים ב סאב בכלל?

בסופו של דבר שום דבר לא יעזור ו"תאלץ" ללכת לחנויות מקצועיות ולהקשיב לרמקולים ומגברים או רסיברים בהתאם לצרכים שלך.

איזה מוסיקה אתה שומע?האם זה העיקר?או סרטים זה המוטיב העקרי.

בהנחה שהמסך יעלה לך בסביבות 15000 (מסך סביר בגודל סביר) נשאר לך סכום סביר לרסיבר טוב ל DVD טוב ולרמקולים סבירים

לפחות צמד+סנטר איכותי .

הקיצר הרבה עבודה כיפית לפניך. ;)

תן עוד פרטים ונשמח לעזור.

the Z-Guy

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים