פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים אם כן, בטח המחיר שלו יהיה בשמים, חשבתי לקנות אותו במקום את ה D2 טוב, בתמונה ליד זו ששמתי רואים מפה עם רחובות, הוא יתמוך בתוכנות הניווט שיש בארץ?
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים עזוב שטויות, בכזאת רזולוצייה הפלאש העלוב שלו(4 אם אני לא טועה) לא שווה גרושמילא הSANSA VIEWלך על ה-D2 וזהו, נגן מעולה
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר תודהרק הבאסה שאין D2 לבן :s05: הייתי בבאג ראיתי את השחור, דיי מכוערגם חבר שאמר לי שזה שטות ושחור זה יפה, כשהוא ראה את המכשיר הוא אמר שזה באמת באמת מכוערהקטע שזה משתלב גרוע עם הכסף, כי חצי מכשיר שחור חצי כסוףכמעט קניתי אותו, אבל מעדיף להיות מרוצה אם אני משקיע 899 ש"חהבזיון הגדול זה הקופסה פלסטיק העלובה שלו, ששווה 30 אגורות ומוכרים אותה ב 99 שקלממש סתם פלסטיק עלוב
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים שמע אם הצבע ימנע ממך לקנות את הנגן שכרגע מדורג גבוה מאוד בשוק - אשריך... עדיין, זאת תהיה כנראה ההמלצה של רוב חברי הפורום(למעט פיקה שעדיין תוקע ZVP בכל חור )
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר גם אני חשבתי יאללה סה"כ צבע, אבל באמת השחור מאוד מאוד מכוערהבאסה שאי אפשר לשיג את הלבן בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.