עבור לתוכן

האם יש מסך יותר כדאי עד 2000 שקל מה 971P? |עריכה| למשחקים :)

Featured Replies

פורסם

לגבי המסגרת ה"גלוסי" (מי טבע את המינוח הפקאצי הזה :xyxthumbs: ?) - יש לי כזו מסגרת ב-VX2235 וזה פשוט קטסטרופה מבחינתי!

כל מקור אור בסביבה "מנצנץ" מנקודות שונות במסגרת וכל פעם שמזיזים את הראש ה"נצנוצים" זזים גם כן כאילו קישטו את המסך בנורות קטנטנות מסביב ("פקאצי" או לא?). אני אישית שונא את זה.

פורסם

הי,

קודם כל ביקורת משובבת נפש :)

ושנית מצאת את תופעת הגוסטינג ממש מטרידה?

מבחינה סוביקטיבית כמובן<?

the Z-Guy

מתרגלים לזה.

בההתחלה זה הציק, בסוף התרגלתי. זה לא אומר שמפסיקים לשים לב לבעיה, אלה שהמריחות הופכות לעניין של מובן מאליו.

לגבי המסגרת ה"גלוסי" (מי טבע את המינוח הפקאצי הזה :xyxthumbs: ?) - יש לי כזו מסגרת ב-VX2235 וזה פשוט קטסטרופה מבחינתי!

כל מקור אור בסביבה "מנצנץ" מנקודות שונות במסגרת וכל פעם שמזיזים את הראש ה"נצנוצים" זזים גם כן כאילו קישטו את המסך בנורות קטנטנות מסביב ("פקאצי" או לא?). אני אישית שונא את זה.

ב-971P זה לא ככה. הבעיה קיימת רק כשמנסים לראות פיקסלים על קצה המסגרת. יענו:

מסך - |oooooooooo|

ראש - (O.o)

אז פשוט רואים אפקט קשת.

פורסם
  • מחבר

תודה,

האמת שפרט לגוסטינג המסך ממש מצא חן בעיני,

נראה לי שאני ימתין כמה ימים להתפתחויות בגזרת הדל,

ובמידה ואני יראה שהסיכוי למלאי במחיר ה2200+קצת אז אני ילך על זה

ובמידה ולא אין לי כוונה לבזבז כמעט 40% מהתקציב של המחשב החדש על המסך.

נקווה שהדיבורים על הזמנה המרוכזת תצא לפועל (לא שאני בונה על זה)

The Z-Guy

פורסם

"הוא" -_-'

התכוונתי שמסכים מסויימים (בעלי פאנל TN) מעלים את רמת הניגודיות ע"י הגברת הבהירות יחד עם השתנות הצבעים ובהירותם. דרך קלה לראות זאת היא לעבור בין תמונה שחורה לגמריי ללבנה לגמריי - ניתן יהיה לראות את הלבן מתבהר פתאום במשך כחצי שניה (שזה הרבה יותר זמן ממה שזה נשמע).

חח.. סליחה לא שמתי לב..

קודם כל- תודה.. הביקורת האירה את עיני.. אני רק צריך לראות את ה971P ואז להחליט אם לקנות או לא..

אתה מתכוון שלמרות שלמסך עם פאנל MVA כמו ה971P יש נתונים יבשים פחותים, הם בהכרח יותר טובים מאשר, למשל LG L1900R, עם נתונים יבשים גבוהים יותר?

פורסם

PVA. תקרא את הסטיקי.

חוץ מזמן התגובה אין ל-L1900 כלום. קניתי את המסך. גם את ה-1970HR. שניהם גרועים כמעט באותה מידה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים