פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6רמקול ממש איכותי ועולה בסביבות 500+-למהה לבזבז 1000? תקנה אותם תחסוך קצת תוסיף מגבר וואלה אתה מסופק אפשר גם סאב עם הזמן
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים אם יש לך כבר מגברים אז הדוטק של מורל אחלה סט. אם לא, תרכוש את הפולס (אל תיקח את הטמפו החדש הוא פחות טוב) ותוסיף להם מגבר. אני משתמש בשילוב הזה ומאוד מרוצה.Anatoli.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר קניתי בסוף רמקולים אחורים של פיוניר מאוטו דיפו ב400 שקלאבל שאני מגביר עד הסוף יש רעשים ולא שומעים יפהזה בגלל שאין לי מגבר?או שזה אומר שהרמקולים לא איכותים?
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים לא משנה מי אשם , עם מגבר תשמע הרבה יותר איכותי ויהיה לך סאונד בשרני ומלא ( עד כמה שהרמקולים שלך מסוגלים )
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר אוקיי אז עכשיו הגענו לשלב המגבר כמה אני צריך להשקיע על דבר כזה לאוטותקציב עד 1000 ש"חאם יש בפחות ואותו איכות בפחות או יותר גם בא בחשבוןפשוט אני לא מבין בזה כלום
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים בתור התחלה תחרוש את זאפ , נכון שאומרים שכל אלה שכותבים ביקורת שם לא מבינים כל כך אבל בכל מקרה יש מה ללמוד שם ולפעמים צריך לקחת את הביקורת בערבון מוגבל כמו שאומרים "כבדהו וחשדהו "
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.