עבור לתוכן

המלצה לרמקולים איכותים 2.1

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה לרמקולים איכותים 2.1. הסתכלתי על אלה של Creative, והנה שינים:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&products_id=3109

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&products_id=9451

איזה רמקולים ממולץ לי לקנות בטווח מחיר הזה? האם יש רמקולים יותר טובים במחירים האלה. והאם בכלל הרמקולים הנ"ל שווים את ההשקעה, או כל מערכת רמקולים 2.1 ששווה להשקיע בה כל כך הרבה.

הצרכים שלי כמו כל נער ממוצע על המחשב: משחקי מחשב ומוזיקה. יותר מוזיקה הייתי אומר, בינתיים המחשב שלי לא מריץ יותר מדיי משחקים. אני לא רואה סרטים במחשב.

ואני מעונין לדעת גם מתי הושקו הרמקולים הנ"ל.

תודה מראש.

פורסם

תכלס, אמנם הם "קצת" ישנים, אבל אני עדיין מאוד מאוד מרוצה מהALTEC ATP3 שלי...

באמת אחלה.

פורסם
  • מחבר

כן, כבר קראתי שהם מאוד טובים. אבל בגלל שהם ישנים אני רוצה משהו יותר חדש, אבל אולי אני סתם מתעקש, ולכן אני רוצה לשמוע את דעתכם. בכל זאת, אולי הדגם הזה( כיוון ה ATP, רק חדיש יותר ):

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=5550

אני לא קופץ על הדגמים של קריאייטיב כיוון שהם יקרים ואני לא ממהר להוציא כסף מהכיס.

פורסם

לך לחנות ובקש לשמוע אותם.

במחיר הזה הם נראים לי מאוד אטרקטיביים.

פורסם

על תקפוץ על שום דבר בלי לשמוע קודם!

תלך לחנות של BUG או כל חנות אחרת שמחזיקה רמקולים, ותשמע בעצמך מה נשמע לך טוב ומה לא!!

ישנן כמה אופציות טובות כמו הATP 3 כמובן, ENCOUNTER שלJBL, ויש גם קריאטיב T20 ללא סאב אבל נותנים סאונד מצויין למוזיקה!

תלך תשמע, ותחזור אם רשמים מה מצא חן בעיניך ומה לא!

נב

הATP עולים בערך 360ש"ח +

ENCOUNTER בערך 580ש"ח +

T20 עולים 665 ש"ח +

פורסם

^^^ מה שהוא אמר...

רק שאני חושב שהאנקאונטר ישמעו טוב יותר מהT20 (סתם כי אני מעדיף טיפה יותר גיוון בבאס- שרמקולים בלי סאב, במחירים האלה, לא יתנו...)

ובסאונד אין דבר כזה "ישן"... יש מערכות בנות 20 ואפילו 30 שנה שנשמעות יותר טוב ממערכות חדשות במחיר כפול...

פורסם

^^^ מה שהוא אמר...

רק שאני חושב שהאנקאונטר ישמעו טוב יותר מהT20 (סתם כי אני מעדיף טיפה יותר גיוון בבאס- שרמקולים בלי סאב, במחירים האלה, לא יתנו...)

ובסאונד אין דבר כזה "ישן"... יש מערכות בנות 20 ואפילו 30 שנה שנשמעות יותר טוב ממערכות חדשות במחיר כפול...

צודק,

בגלל זה אני חוזר וממליץ על הATP3 המצויינים.

פורסם

האנקאונטר יותר טובים...

פורסם

האנקאונטר יותר טובים...

סבבה, אין לי מושג לא שמעתי אותם

בכל אופן אתה חייב לשמוע את הרמקולים לפני שאתה קונה.

פורסם

גם אני לא שמעתי אותם...

אבל- אנטולי שמע, אנטולי אמר- אני סומך על אנטולי ;)

פורסם

גם אני לא שמעתי אותם...

אבל- אנטולי שמע, אנטולי אמר- אני סומך על אנטולי ;)

^^^

:lol:

חשוב לקחת בחשבון גם שבחנות אתה תשמע אותם בחלל גדול יחסית ובחדר שלך זה יהיה יותר סגור ועם קירות שמחזירים קול.

פורסם

הרמקולים לא בשבילי :)

ואם הוא שומע את הרמקולים בחנות אז הוא ישמע את שתי המערכות באותם תנאים... זה לא עושה את זה מושלם, אבל עדיין אפשר להבחין בהבדלים...

אני לפני שנתיים חיפשתי רמקולים והלכתי לשמוע מערכות בשקם אלקטריק איפשהו, ושמעתי יופי של הבדל בין הלוג'יטק X230 וX220 ( :puke:) לקריאייטיב 2500 ( :coolman:). בסוף קניתי את הATP3 :ylsuper: ;D

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה. ההתלבטות היא בין ה encounter ל atp3. אני אלך לחנות ואשמע.

איזה חנויות יש בפ"ת/ באזור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים