פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים לא שיחקתי המון זמן ב GOW בגלל משחקים אחרים אז בקיצור אני לא יודע מה לעשות בשלב הזהלקחתי את אבני האודם,הבריאות והקסם. לאן אני הולך עכשיו? הלכתי לבריכה הפנימית איפה שהגלגל רדף אחרי ואחרי זה אני נכנס שוחה למטה ונכנס למנהרה עם מים. הלכתי לאיזשהו חדר עם מוט שמושכים אותו אז הוא משגר המון עצים עם להבות.בקיצור הבנתי שזה לא המקום שאני צריך אז לאן ללכת?http://www.2send.us/uploads/23ee6a2845.jpgבקשר ל GOW 2 , ראיתי את הסקירה של IGN בנידון והוא נראה ממש כמו הראשון(במובן הטוב!)דעה?
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים אם רק הייתי זוכר את כל הפאזלים במשחק הזה הייתי עוזר לך, בכל מקרה יש המון walkthrough טובים ברחבי הרשת, כדאי לך לנסות.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר אוהה אתה חושב שלא ניסיתי? ניסיתי המון ואני לא מצליח להבין.מישהו שזוכר?
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים וואי זה שלב ארוך שכחתי כבר מה עושים אבל צריך לפתוח המון מנעולים שם(בשלב לא במקום שאתה נמצא בו) וGOW2 יוצא עוד שבוע שבועייםבנתיים ראיתי דמו להורדה
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר חברה עם כל הכבוד, לא ביקשתי דעה על השלב כך שאם אין לכם איזושהי דרך לעזור אנא אל תגיבו סתם.מישהו שעבר את המשחק וזוכר מה עושים אחרי החדר הזה?!
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים התמונה שנתתה היא ממקום סודי שנותן לך תוספות לכל הדברים תיקח אותם בנוגע לחלק אם העץ -אתה מישתמש בו רק נגד בוס מסוים ולא לפני אני נעזרתי בwalkthrough לעבור חלק מהפזלים כי חלקם סתם מעצבנים והורסים תחוויה לדעתי תוריד אחד מגימספוט (לא הזה אם התשלום )ותישתמש בו בפאזלים
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר הבנתי אבל אתה יכול להסביר לי אם אתה יודע? תראה לדעתי כל החידות האלו, פשוט לא עוזרות למשחק כמו שאמרת.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים אני לא זוכר למרות שסימתי לפני כמה ימים נכון החידות מפגרות ביותר ולא מתאימות ובגלל זה יש walkthroughזה לא החידה המפגרת האחרונה שתיהיה לך במשחק למרות שאתה לא כל כך רחוק מהסוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.