פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים יש לי שתי חיבורים בכרטיס ושניהם מחוברים למסך (אחד דיגיטלי ואחד אנלוגי)ושכאני מפעיל סרטים במחשב הוא לא מציג אותם אלא רק משמיע קול אז אני מעביר את המסך חיבור האנלוגי ואז זה עובד וזה די מעצבן. יש למישהו פיתרון?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אתה צריך לעשות שהמסך השני יהיה primary בזמן הצגת הסרט, או לראות האם הדריברים של כרטיס המסך שלך יכולים לקבוע איפה להציג את ה overlay.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר לא הבנתי כלום (נוב מה לעשות.. ) אולי פשוט תגיד לי מה לעשות ואני אנסה את זה..
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים במאפייני התצוגה, תלחץ על המסך שאתה רוצה לראות בו את הסרטים ותעשה שם SET AS PRIMARY או משהו כזה.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר במאפייני התצוגה, תלחץ על המסך שאתה רוצה לראות בו את הסרטים ותעשה שם SET AS PRIMARY או משהו כזה.עכשיו הגעתי למצב בחיבור הדיגיטלי זה עובד ובאנלוגי זה לא מראה סרטים.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר יש לי 6600GT של gigabiteעוד שאלה : אם אני מחבר את שתי היציאות כמו שעשיתי זה יכול להשפיע על הביצועים של הכרטיס מסך?
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים הממ, אז זה מוזר... כי לי זה עובד בסדר, בלי שנגעתי בהגדרות בכלל...ולא נראה לי שזה משפיע באופן מורגש על הביצועים.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים בדריביר של נבידיה המסכים מוגדים כ DualViewתחת Full Screen Video למטה זה על Disableוה nView לא דולק אצלי.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר בדריביר של נבידיה המסכים מוגדים כ DualViewתחת Full Screen Video למטה זה על Disableוה nView לא דולק אצלי.אצלי זה מוגדר על "שכפול" ולא DualView..כאשר אני מגדיר את זה על DualView באחד מהחיבורים זה מראה לי רק רקע..אז אני לא מגדיר את זה ככה אלא כשכפול..כל שאר הדברים לא הצלחתי להבין למה אתה מתכוון אולי אתה יכול לתת תמונה של זה?תודה רבה בכל מקרה..
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים זה TVOUT שאתה עובד בשכפול, או שיש סיבה ? יש מצב שבשכפול פשוט אי אפשר לעשות את זה... אתה תמיד יכול לבטל את ההאצה של ניגון סרטים, ואז זה לא ישתמש ב OVERLAY על חשבון ביצועים.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים overlay זה שיטה של גישה מהירה לזכרון בכרטיס המסך כדי להציג תמונה שמתחלפת מהר ישירות על המסך, בלי שתעבור דרך כל מני חלקים של המערכת.בכל תוכנה זה שונה, אבל ב WMP למשל, זה:toolsoptionsperformencevideo acceleration
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.