פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים שלום לכולם,אני רוצה לשדרג את הרמקולים הג'נריים שלי- אני צריך מערכת לסרטים ומשחקים (למוזיקה עדיפות יותר נמוכה מבחינתי), והבנתי שלצרכים אלו מתאימה מערכת 5.1 (תקנו אותי אם אני טועה).התקציב שלי הוא 500 שקלים, אם ההפרש בביצועים הוא ממש משמעותי ושווה את הכסף אז 600.תודה מראש.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר תודה על התשובה.חיפשתי באתר של לוג'יטק ולא מצאתי, מישהו יודע אולי מה אורך הכבלים של כל רמקול (הלווינים, לא הסאב)?.עריכה:מצאתי את האורך והאורך של הלווינים האחוריים קצת קצר לי מדי- איפה אפשר למצוא כבל מאריך איכותי (RCA) שלא ידפוק את איכות הסאונד?
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים הרמקולים מעולים יחסית למחיר שלהם.לגבי המאריכים יש את "פומפה" בזאפ יש להם כל מיני כבלים כאלה טובים, או אם אתה רוצה פשוט תריץ חיפוש בזאפ לזה, כמובן שעדיף שהחיבור יהיה בזהב.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים הרמקולים מעולים יחסית למחיר שלהם.לגבי המאריכים יש את "פומפה" בזאפ יש להם כל מיני כבלים כאלה טובים, או אם אתה רוצה פשוט תריץ חיפוש בזאפ לזה, כמובן שעדיף שהחיבור יהיה בזהב.הזהב לא ממש משפיע כי זה סתם ציפוי לא זהב אמיתיולפותח הת'רד קבל עוד המלצה על הלוג'יטק
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר תודה, אני כנראה קונה מחר...אני צריך איזה מטר וחצי הארכה, אני מקווה שאני אמצע משהו בקניון (קניון חיפה) כי אני לא הולך להזמין הארכה במיוחד.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים עם רמקולים כאלה כל כבל הכי פשוט שיהיה לא יפגע בסאונד (בתנאי שהכבל תקין כמובן ). Anatoli.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים אוקיי, תודה.הכוונה היא שהכבל לא משמעותי או שהרמקולים מעאפנים? :-Xגם וגם. הרמקולים האלה הם אחלה במחיר שלהם, אבל צריך לזכור שזה 5.1 מה שאומר 6 קופסאות, כמה רמקולים, הגברה לכולם, משלוחים, מכס, רווח ליצרן, ליבואן, לחנות, מס הכנסה, וכו'. יש גבול למה שאפשר לקנות במחיר כזה.לכן, ברמות האילו לדעתי להשקיע בכבלים זה בזבוז.Anatoli.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים הרמקולים בסדר גמור אבל כמו שאנטולי אמר הם לא שיא האיכות שקימת.בהשוואה למערכות שעולות פי כמה וכמה.לגבי עוצמהמספיק עוצמתיים98 דציבל,70 וואט מספיק להרעיד לי את כל החדר כמו שצריך(חדר של 12 מ"ר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.