פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אוקיי אני יודע איך פותחים ברמת העיקרון ואיך מגדירים אייפי סטטי והכל...אני עושה הכל פיקס !ועדיין הפורטיפ פשוט לא נפתחים והחמור נשאר עם המשקפיים המכוערות האלה... יש משהו מוזר אפילו לאחר שאני מגדיר את האייפי [192.168.2.2] זה עדיין מראה לי בהגדרות של הראוטר-89.1.108.53עד כמה שאני ידוע מגדירים אייפי במאפיינים של החיבור זה מה שאני עושה למרות זאת העניין כושל.איפה אני טועה... בקשה עזרה האימיול לא זז נמאס לי מהנתב הזה כבר!
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר EDIMAX BR-6204WG WIRELESS הלכתי צעד צעד לפי PORTFARWARD. PORTFARWARD לא עזר VIRTUAL SERVER אף הוא לא. מה אפשר לעשות ? תודה !
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אוקי אחי אז ככה : אני ממממששש אבל מממש לא מבין ברשתות .. אבל יש לי בדיוק את אותו במפרט שלך יש ולי זה הצליח.. ואם זה הצליח לי אז זה יצליח לכולנו.. תשמע אני אגיד לך מה נראה לי .. בהתחלה כשניסיתי לפתוח את הפורטים בעזרת ההוראות של פורט-פורוורד אז זה לא הצליח לי גם.. בניסיון השני כשכבר התייאשתי מלנסות להבין מה זה הסטטיק אי פי הזה.. פשוט רשמתי את האי פי - (192.198.2.100) והכל עבד.. לפי מה שהבנתי.. זה לא הסטטיק אי פי.. אז אולי תנסה את זה וזה יעבוד.. כי לי זה עובד ככה
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אוקיי1. לקבוע IP סטטי למחשב שמריץ eMule2. להיכנס למיול ולראות באילו פורטים הוא משתמש. 3. להיכנס לנתב ל PORT FORWARD4. ב STATIC IP למלא את כתובת המחשב שמריץ את הפרד. 5. בסוף צריך לצאת עם שתי ENTRIES בטבלה - אחת של הUDP PORT ושניה של ה TCP PORT . בהצלחה.* ב PUBLIC PORT וב PRIVATE PORT שם לכתוב את אותו הפורט - מה שהפרד משתמש בו.הדף מ PORTFORWARD.COMhttp://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6104K/eMule.htm
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר ידוע ! עשיתי את זה... פשוט לא עובד מוזר מאוד.. פעם ראשונה שעשיתי את זה מזמן הכל פעל אבל אז הייתה בעיה עם שאר המחשבים ברשת אז הייתי חייב לאתחל את הראוטר ולאפס את כל ההגדרות מחדש. =\ לא יודע כבר מה לעשות. HELP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.