פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אהלן חבר'ה, יש לי כרגע 1000 ש"ח, וחשבתי לעצמי מה אני יעשה איתם : נכון להיום יש לי: נגן - sansa e250 טלפון- SE K800i והאמת היא שאני לא נמצא בבית הרבה.. רק בסופ"ש, ואני מחפש משהו להעביר איתו את הזמן, חשבתי לכיוון PSP , מה אתם אומרים ? כדאי?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר ... אני יודע מהו הטווח מחירים. לגביי הכרטיס זכרון שלו, הכרטיס הוא Memory Stick Pro Duo ?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר לא אהבתי את DS LITE.תגידו, מה ההבדל בין הגרסה היפנית, האירופאית והאמריקאית ?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אם אתה באמת רוצה משחקים אז DS LITE. אם אתה רוצה גם סרטים אז קח PSP.עוד אחד שלא מודע לחצי מהמשחקים שיצאו לPSPS:ובין הגרסאות אירופאית/אמריקאית/יפנית יש הבדל רק במסך (באירופאי/יפני- שארפ. באמריקאי- פיליפס) ובאיזורי הסרטים (לא שמישהו קונה באמת סרטי UMD)בקיצור- כלום.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אני מודע טוב מאד למשחקים.רק מה לעשות שDS LITE יותר מהנה. אם אתה מחפש את הגרפיקה הכי טובה קח תPSP ללא ספק. אבל בDS המשחקים הרבה יותר מהנים. וזה מניסיון עם שניהם.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אני מודע טוב מאד למשחקים.רק מה לעשות שDS LITE יותר מהנה. אם אתה מחפש את הגרפיקה הכי טובה קח תPSP ללא ספק. אבל בDS המשחקים הרבה יותר מהנים. וזה מניסיון עם שניהם.עם איזה משחקים ב PSP בדיוק....?טקן 5? S:אתה צריך קצת יותר נסיון (עם שניהם)חוץ מזה, זה גם תלוי בז'אנר המשחקים שיותר אוהבים.מי שאוהב למשל משחקי מכות, אין ל DS מה להציע.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים תיראה ככה אני רואה את זהכל מה שקשור לניטנדו זה מישחק הרתפקאות[הטובים לפחות]וסוני מישחקים כיפים חד פעמיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.