עבור לתוכן

AMD בקשיים כלכליים...ויש שמועות על רכישית החברה.

Featured Replies

פורסם

AMD צריכים למצא סיבה לתבוע את אינטל על משהו ולעשות על זה כסף...

:sleep:

• תגובות 182
  • צפיות 16.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אורי אני אוהב את דרך הכתיבה שלך :)

אבל שים לב, אתה מצדד את AMD יותר מדי אינך לוקח בחשבון דברים כמו שהיא נרכשת אפילו בגדר האופציה..

אני לא לוקח את זה כאופציה כי אני יודע שזה פשוט FUD מכוון ל-AMD, דווקא שעכשיו הולך טוב ל-AMD.

שים לב... K10 בפתח שוק השרתים של 4P ומעלה עדיין בבית של AMD, מעבדי האתלון X2 הפכו להיות אטרקטיביים בזכות המחיר הזול והתאימות לדור הבא,

ATI מאפשרת ל-AMD להתחיל להתחרות בשוק הנמוך וגם בניידים. מבט כללי מראה שמעבדי C2D לקחו מ-AMD את השוק הביתי הגבוה וגם זה לזמן מוגבל.

*אם אני טועה ו-AMD תימכר=פשיטת רגל, זה יהיה יום עצוב לכל משתמשי המחשב בעולם, כי תחשוב שרק AMD נשארה מול תאגיד דורסני כמו אינטל.

פעם היתה Cyrix שנתנה בעיטה לאינטל עם מעבדים שהתחרו בפנטיום 2 אז, היום אין לנו כרגע תחליף ל-AMD מול הענק.

פורסם

אני לא לוקח את זה כאופציה כי אני יודע שזה פשוט FUD מכוון ל-AMD, דווקא שעכשיו הולך טוב ל-AMD.

ראית את תזרים המזומנים שלהם? :-\

*אם אני טועה ו-AMD תימכר=פשיטת רגל, זה יהיה יום עצוב לכל משתמשי המחשב בעולם, כי תחשוב שרק AMD נשארה מול תאגיד דורסני כמו אינטל.

מקסימום היא תחליף ידיים

פורסם

אינטל לעומת AMD דיברה על 45NM הציגה כולל הרצת וינדוס וישומים.

AMD דיברה אבל לא הציגה הרצת וינדוס או ישומים רק מנהל ישומים מסכן.

שוב אינטל ב2003 היא לא אינטל 2006-2007

"

ATI מאפשרת ל-AMD להתחיל להתחרות בשוק הנמוך וגם בניידים. מבט כללי מראה שמעבדי C2D לקחו מ-AMD את השוק הביתי הגבוה וגם זה לזמן מוגבל."

אינטל לקחה את המיינסטרים והגבוהה. עוד מעט הנמוך עם הסלרונים החדשים.

דבר אחרון: אורי שכחת שאנוידיה שוקלת להכנס לשוק המעבדים.

פורסם

אמן לזה.. :xyxthumbs:

פורסם

שים לב... K10 בפתח שוק השרתים של 4P ומעלה עדיין בבית של AMD, מעבדי האתלון X2 הפכו להיות אטרקטיביים בזכות המחיר הזול והתאימות לדור הבא,

ATI מאפשרת ל-AMD להתחיל להתחרות בשוק הנמוך וגם בניידים. מבט כללי מראה שמעבדי C2D לקחו מ-AMD את השוק הביתי הגבוה וגם זה לזמן מוגבל.

פעם היתה Cyrix שנתנה בעיטה לאינטל עם מעבדים שהתחרו בפנטיום 2 אז, היום אין לנו כרגע תחליף ל-AMD מול הענק.

אין לי דעה על AMD אבל אני ממש לא רוצה שהיא תמחק מהמפה.. אינטל יקחו הכל באיזי והטכנולוגיה לא תתקדם כמו עכשיו שהיה מעבר מליבה אחת לשני ליבות ואז סדרת 2 ליבות חזקות כמו CONROE ואז אז קאווד שזה 4 ליבות ואז פאקינג 88

בלי AMD היינו תקועים בP4 טיפה יותר מתקדם.. AMD מהווה תחרות לאינטל ונותנת תמריץ ומצד AMD יש מעבדים מצוינים גם כן..

"

אם זה יקרה.. תצפו למצוא סדרות מעבדים כל חודש.

פורסם

מה גם בלי תחרות המחירים יהיו בשמיים . שוכן מרומים יושיע את amd ::)

פורסם

אני לא רואה את AMD נופלת כ"כ מהר,יש סה"כ שתי חברות מעבדים רציניות וזה AMD ואינטל..זה לא איזה יצרן כרטיסי מסך אומלל שפשט רגע..זה 25%~ מהמעבדים בעולם..

אני לא בעד שום חברה,אני בעד תחרות,ככה אני מרוויח מוצר טוב יותר :D

פורסם

מה גם בלי תחרות המחירים יהיו בשמיים . שוכן מרומים יושיע את amd ::)

WOW.. :kopfpatsch:מדהים איך ה-FUD מצליח לעבוד, לא הפלא ששיווק הוא הכלי החזק ביותר בעסקים.

פורסם

מזל שמחר אין מסחר בבורסה בארה"ב :-X

פורסם

הכוונה היתה אורי ל k8l שאתה מחכה לו כל כך :lol:

פורסם

אורי תרגע AMD לא תפשוט רגל.

מקסימום יקנו אותה והיא כבר לא תקרא AMD...

*סתם לא קשור* - תתארו שAMD הייתה פושטת רגל וIBM הייתה חוזרת לשוק מעבדי הX86. ;D

פורסם

הממ.. ה K8 יקרא מעכשיו FX8GTX

פורסם

הרגע חשבתי על משהו מצחיק.. מה קורה אם nvidia קונה את AMD? :screwy:

פורסם

הרגע חשבתי על משהו מצחיק.. מה קורה אם nvidia קונה את AMD? :screwy:

מצרפת את ATI לשוק שלה? :P

תדמיינו לכם, GeForce R600gs

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים