פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים בימים הקרובים אני אמור לקבל מחשב חדש ואני מעוניין לקנות ראוטר כדי לחבר את שני המחשבים לרשת.הידע שלי ברשתות הוא מאוד בסיסי ואשמח אם תסבירו לי איזה ראוטר וכרטיס רשת (למחשב הישן) הכי כדאי לי לקנות? (במחיר סביר) ואיזה סוג של רשת עדיפה קווית או אלחוטית ומה ההבדלים בין הרשתות?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר קווית תמיד עדיפה, השאלה אם ניתן לישם מבחינה פרקטיתאיך ניתן לדעת אם אפשר?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אם ניתן להעביר כבל רשת בין המחשבים בנוחיות בלי שתפגע בצורה של הבית, עדיף.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים זה תלוי בהרבה גורמים:1.עלות> אלחוטית יקרה יותר2.נוחות > אינטרנט אלחוטי מסיר את הצורך בחוטים.3.אבטחה > רשת חוטית קל יותר לאבטח מאשר רשת חוטית למרות שאם הידע הנדרש אפשר לאבטח את שני הרשתות בצורה טובה מאוד.4.קליטה > רשת אלחוטית משתמשת בד"כ בתדר 2.4Ghz תקן 802.11b/g לעומת ה 802.11a בתדר 5Ghz אם ישנם מכשירים שמשדרים על אותו תדרזה יכול לגרום להשראות הדדית(הפרעה) ובכך לפגוע באות המשודר.לסיכום קל יותר לפגוע באותות של הרשת האלחוטית בין אם זה לשדר דרך ממ"ד / מכשירים באותו תדר / מרחק וכדומה.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר אוקיי ביררתי ואני יכול לעשות רשת קווית.איזו רשת אתם ממליצים לי לקנות?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר איזה מודם קיבלת מבזק?משהו שלא תומך ברשת ומחר אני מתכוון להחליף אותו בבזקסטור..
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מזאת אומרת "משהו שלא תומך ברשת"?ראוטר חוטי עם אפשרות לאלחוטי אתה מעוניין? או שאתה נעול על רק רשת קווית?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר מזאת אומרת "משהו שלא תומך ברשת"?ראוטר חוטי עם אפשרות לאלחוטי אתה מעוניין? או שאתה נעול על רק רשת קווית?המודם הוא ALE070תלוי בתקציב..התקציב הוא 200 שקל
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים ב 200 שקל קשה לי להאמין שתמצא ראוטר חוטי טוב, מה שאתה יכול לעשות זה להחליף את המודם (תבדוק אם יש להם מודמים של ECI) תהפוך אותו לראוטרותקנה SWITCH
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר ב 200 שקל קשה לי להאמין שתמצא ראוטר חוטי טוב, מה שאתה יכול לעשות זה להחליף את המודם (תבדוק אם יש להם מודמים של ECI) תהפוך אותו לראוטרותקנה SWITCHאמממ אם אפשר רק בשפה שאני אבין.. מה הכוונה להפוך את המודם לראוטר?ומה זה switch?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.