עבור לתוכן

שאלה בקשר ל half life 2

Featured Replies

פורסם

בהתחלה שצריך ללחוץ על E בשביל להרים דברים אמורים לראות את החפץ באוויר או אמורים לראות ידים מרימות אותו? כי אצלי רואים רק את החפץ באוויר ונראה לי שזה באג..

פורסם

no hands...

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח? זה נראה מוזר כזה כאילו מרוחף

פורסם

כן... בהמשך תוכל להרים חפצים שיראו קצת מוזר אם תצטרך להרימם עם הידיים...

פורסם
  • מחבר

אה הבנתי זה קצת נראה לא אמיתי..אבל תודה על העזרה

פורסם

VALVE אמרו שזה ככה מפני שהם לא רצו ליצור דמות כלשהי לגורדון פרימן כי זה בעצם אתה, השחקן מול המחשב..

אני מפרש את זה כעצלנות. חבל שבאמת אין דמות מוחשית לגורדון ובנוסף לא היה מזיק אם הוא גם היה מדבר פה ושם..

ברוב משחקי גוף ראשון יש לך דמות וזה מסתדר דווקא יופי.. אז ככה שאני לא יודע למה VALVE התכוונו..

פורסם

חבל שבאמת אין דמות מוחשית לגורדון ובנוסף לא היה מזיק אם הוא גם היה מדבר פה ושם..

indeed.

פורסם

יש בשלב RED LETTER DAY קטע כשאתה מקבל את החליפה אזרואים לו את הידיים.

אני דווקא חושב שהעובדה שלגורדון לא יוצאות מילים מהפה זה רעיון מקורי וזה פשוט מעולה בשביל Valve כי הם רוצים שתיצור קשר עם הדמיות האחרות במשחק כמו אלכס ...נגיד בקטע שהיא מחבקת את גורדון בEP1.

:silly:תחשבו אם בסוף של EP3 אז רואים את גורדון ובארני בבאר שותים את הבירה שבארני חייב לגורדון ואז גורדון עושה גראפס וזהו נגמר המשחק :silly:

פורסם
  • מחבר

שיחקתי איזה שעה וחצי ואני כבר בתחילת השלב הרביעי ויש בסך הכל 15 שלבים ו 3 השלבים שעברתי נראו כמו שלב 1 באורך זה ממש קצר...

אולי בגלל ש 3 השלבים הראשונים קצרים?

פורסם

המשחק הוא באורך רגיל הוא לא קצר..

הם לא יצרו מודל לגורדון פרימן כדי שתוכל להיכנס למשחק יותר (למשל אם גורדון היה כושי כל הלבנים לא ירגישו שהם פרימן...)

הם עשו את זה בכוונה והם יכולים בכל יום לעשות מודל לגורדון פרימן... אל תזלזל בVALVE

פורסם

actually freeman is a tall thin white man with glasses...

פורסם

אתה לא מחדש לי כלום...

--

הסיבה הזאת נאמרה המון פעמים ע"י וואלו... תחפשו תראו...

פורסם

then they are bullshitting.

and I'm pretty sure that in HL1 on the train ride intro there's a description of how freeman looks like

פורסם

in the whole series until EP1,Valve isn't giving the description to the player about Gordon.

i thought something that may take a good thinking:

Let's just say that the GMan is gordon(not by the face the GMan is a short for Gordon Freeman), we can actually see gordon from future. maybe GMan is gordon and Valve don't want us to know his face(of gordon) and know it by other way? ha ha המבין יבין

בכל זאת מי שלא מבין אנגלית שיאמר אני אכתוב לו את זה בעברית פשוט הושפעתי מהתגובה הקודמת :P

פורסם

אבל אנחנו יודעים איך גורדון נראה!....אנשים! יש הרבה מאוד תמונות של גרודון! אפילו יש בתוך המשחק תמונות של גורון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים