עבור לתוכן

Armed_Assault--הדיון

Featured Replies

פורסם

שלום שיחקתי עכשיו במשחק הנל והוא נראה נחמד מאוד למרות שבחרתי בשחקן יחיד הגרפיקה נראית מאוד נחמדה אבל המשחקיות לא ממש עשתה לי את זה חשוב לציין ששיחקתי משהו כמו 10 דק......מישהו ניסה ומוכן להביע דעה?

פורסם

being a huge OFP fan I expected some improvement, it been 6 years and I don't see 6 years of improvement. it's not a bad game mind you, great graphics yet the engine is light, but there's still tons of bugs. you can still fall through walls, there's still no decent vehicle entering animation, vehicle damage animation is pathetic and there is no ragdoll animation, ffs it's 2007 why no ragdoll?! gameplay wise there hasn't been any improvement, except for the storyline advancement, the flying physics has especially goon down hill, choppers are entirely uncontrollable.

פורסם

אני מוריד עכשיו את הדמו..

בקשר למנוע הקל וה-ragdoll-ים - זה לא הולך ביחד. פיזיקה דורשת המון חישובים וזיכרון רב, דבר שימנע כמעט בוודאות ברוב המחשבים את האפשרות לשחק על מרחבים עצומים שמתעדכנים ב-realtime וגם להנות מפיזיקה (כתוב ש-Geforce FX מספיק כדי להריץ את המשחק).

דבר אחר שקצת תמוה פה זה ש-Bohemia פיתחו את המשחק הזה. כן, אותם אלה שפיתחו את OFP וגם כעת עובדים על OFP2 שאמור להגיע אלינו בסוף 2008. יכול להיות שזה סוג של ניסוי כלים...

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחח fx לא יזיז את המשחקקקק

אני עם 6800 gt

והוא לא רץ חלק על גבוה

פורסם

שיחקתי במשחק...

דיבוב גרוע

מצלמה גרועה

משחקיות משעממ

פורסם

במילה אחת אכזבה. לא יתכן שאחרי זמן פיתוח כל כך ארוך המשחק הזה פשוט לא יספק את הסחורה, מבחינת מולטיפלייר עוד איכשהו אפשר להסתדר אבל הקמפיין לשחקן יחיד פשוט גרוע.

טונות של באגים, ממשק לא נוח,סאונד ודיבוב גרועים, הרבה פעמים מרגישים שאין ממש שליטה בשחקן שלא נדבר על נסיון לשלוט במסוק, התרסקויות בלתי פוסקות לדסקטופ, פשוט קטסטרופה, בתור אחד ש OFP היה בשבילו צעד ענקי קדימה בתחום של הסימולטורים מבוססי הקרב הרציניים כל מה שנותר זה להתייפח ומי שרוצה יכול גם להתנחם בגרפיקה הלא רעה, יותר מזה אין למשחק להציע.

האור היחיד בקצה המנהרה הוא הפאץ' שמיועד לצאת עוד מעט ולתקן קצת מהבאגים ושאר הבעיות במשחק הזה, אני מקוה מאוד שכך יהיה אבל בשלב הזה הוא לא ראוי אפילו לסל מחזור.

פורסם

אני מוריד עכשיו את הדמו..

בקשר למנוע הקל וה-ragdoll-ים - זה לא הולך ביחד. פיזיקה דורשת המון חישובים וזיכרון רב, דבר שימנע כמעט בוודאות ברוב המחשבים את האפשרות לשחק על מרחבים עצומים שמתעדכנים ב-realtime וגם להנות מפיזיקה (כתוב ש-Geforce FX מספיק כדי להריץ את המשחק).

דבר אחר שקצת תמוה פה זה ש-Bohemia פיתחו את המשחק הזה. כן, אותם אלה שפיתחו את OFP וגם כעת עובדים על OFP2 שאמור להגיע אלינו בסוף 2008. יכול להיות שזה סוג של ניסוי כלים...

בולשיט. רג דול זה לא איזה אפקט פיסיקה גלובלי שדורש מיליארדי חישוב כל שניה. FFS בUT 2003 היה רג דול ואתה רוצה לאמר לי שהמחשבים של היום לא יצליחו להתמודד עם זה?

פורסם

אתם שיחקתם בגרסה הצכית(או הגרמנית) שהיתה מלאה בבאגים ובעיות. השבוע מגיעה הגרסה האנגלית והטובה של המשחק, שיפרו הרבה דברים בגרסה הזאת, הביצועים השתפרו ועוד דברים

פורסם

לדעתי מחמיצים את הנקודה, הלואי שזאת היתה הבעיה היחידה של המשחק, עם כל הכבוד זה לא מה שיהפוך את המשחק ב180 מעלות.

אתם שיחקתם בגרסה הצכית(או הגרמנית) שהיתה מלאה בבאגים ובעיות. השבוע מגיעה הגרסה האנגלית והטובה של המשחק, שיפרו הרבה דברים בגרסה הזאת, הביצועים השתפרו ועוד דברים

ואני מדבר על הגרסא האנגלית.

פורסם

שיחקתי בגרסא האנגלית או מה שזה לא יהיה...

זה עדיין חרא

פורסם
  • מחבר

שיחקתי בגידסא האנגלית ועשיתי אנ אינסטול אחריי שניסיתי עוד טיפה.........חבל:(

מתי ייצאו כבר ה--משחקים..............אני רוצה שייצא משחק שבשבילו אני ארצה לקנות מחשב חדש מתי זה ייקרה.........

:kopfpatsch:

פורסם

חודש הבא יש לך את C&C

פורסם

בולשיט. רג דול זה לא איזה אפקט פיסיקה גלובלי שדורש מיליארדי חישוב כל שניה. FFS בUT 2003 היה רג דול ואתה רוצה לאמר לי שהמחשבים של היום לא יצליחו להתמודד עם זה?

דירושת המינימום של המשחק היא geforce fx... (שד"א מריץ את המשחק ב-3 fps)

ו-UT2003 היה משחק כבד.

פורסם

בקיצור לא שווה אפילו להוריד

חודש הבא יש לך את C&C

גם Test Drive :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי מחמיצים את הנקודה, הלואי שזאת היתה הבעיה היחידה של המשחק, עם כל הכבוד זה לא מה שיהפוך את המשחק ב180 מעלות.

ואני מדבר על הגרסא האנגלית.

קראתי דווקא ששיפרו הרבה דברים במשחק בגרסה האנגלית.

אגב, כמה שאני פנאט של פלשפוינט אני יודע שזה לא ההמשך שכולנו מחכים לו, אלא OFP2 שייצא ב2008, אבל זה עדיין לא משחק גרוע, ואל תשכחו שעוד ייצאו(כמו לפלש) מיליון מודים ושיפורים שיעשו את המשחק הרבה יותר טוב. גם OFP לא היה מחזיק בלי המודים והשיפורים שיצאו לו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים