עבור לתוכן

איזה גירסה של הg7 כדאי להזמין ומה ההבדל ביניהם?

Featured Replies

פורסם

זה אותו דבר

פורסם
  • מחבר

אבל הריטייל בשחור

פורסם

נגיד,זה רק צבע - תבחר כרצונך

פורסם

אני לא יודע מה ההבדלים חוץ מהצבע אבל למשל ב G5 יש הבדל בין הדגם האפור עם הכפום לדגם עאפור כחול שמגיע בלי גומי באיזור האגודל

לא הבדל רציני אבל קח בחשבון שיכול להיות הבדל קל חוץ מהצבע

פורסם

לפי מה שאני יודע הדגם השחור הינו ה REV 2 של ה G7 אני הזמנתי מ NEWEGG וקיבלתי את השחור ואני מרוצה

פורסם

כמה יצא כל הסיפור מביצהחדשה, איך שילמת, כמה זמן לקחת לזה להגיע ? (לבית ? לדואר ? למכס ?)

פורסם

מה השתנה בrev 2?

פורסם

לפי מה שאני יודע הדגם השחור הינו ה REV 2 של ה G7 אני הזמנתי מ NEWEGG וקיבלתי את השחור ואני מרוצה

היי דבר ראשון אך קנית newegg ושלחת לארץ הם לא עושים משלוחים לארץ- בדקתי !!י

נעבור לשאלה העיקרית י : יש בעייה קטנה לעכבר G7 יש לי אותו כבר שנה ורק שתדע בחוץ עדיין הם עולים 670 (פראייר מי שקונה במחיר כזה )

ועכשיו לבעיה : בגלל שזה עכבר עם סוללה נטענת וצריכים להוציא אותה לכל טעינה, - ישנו בלאי "בתופסן של הסוללה מה שגורם לניתוקים !! -

התופסן מחזיק את הסוללה בפנים ואם אתה באמצע משחק ותה צריך להרוג מישהו באותו שנייה והסוללה קופצת החוצה (גרררררררררררררררררררררררררררררררר)!!!!

אני פתרתי את הבעיה בהוספת לחץ >> (פיסת נייר דקה בין התופסן לסוללה )

בהצלחה

פורסם

לי לא קרה שום דבר עם העכבר

הדבר היחיד שמציק איתו זה הציפוי שלו שגורם לי להזיע

פורסם

הם אכן לא עושים משלוחים אבל יש לי משפחה שבאים וחוזרים ואבא שלי תמיד טס (הוא שם כרגע וחוזר שוב עוד חודשיים ואני קונה מחשב)

פורסם

לי יש את הגירסא הישנה והעכבר גורם להזיע וזה נהיה לא נוח ואם אני מבין נכון בגירסא החדשה הם ניסו לפתור את זה בהחלפת החומר שממנו עשוי הבסיס, לדעתי אם אתה הולך על עכבר כזה כדאי לך מאוד ללכת על הגירסא השניה השחורה(בתקוה שזה באמת פתר את הבעיה) כי הגירסא הראשונה די מציקה.

פורסם

גם לך אחי? איזה מציק זה

פורסם

ככה זה בכל העכברים האלה.. אני עם MX518 כל היום מנגב תעכבר [לפחות שכשהידיים שלי במעלות שהן לא מתחת לאפס xD]

פורסם

גם אתה מנגב את העכבר?! יאללה בואו נפתח מועדון!!!!!

(דרך אגב שימותו מרלין האלה, הכנסה או לא הפרסומות שלהם דופקים לי את האקספלורר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים