פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים אין מרוצה ממני... מכשיר מדהים!!!סאונד פשוט מעולהההההקניתי ב-870+כרטיס 4ג'יגה ב-270.שווה כל שקל!מחר גם יום הולדת אני הולך להביא אוזניות משו בסט(אם יש משהו שעוקף את ה-PX100 שלי).
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר אגב אם למישהו יש המצלמה לאוזניות טובות בסביבות 500 שקל אז אני מחפש...
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים קודם כל תתחדש..!ואל תחליף את האוזניות..לא ממליץ לך..אחלה אוזניות יש לך..(וגם אחלה נגן..) תעשה בדיקה של זמן סוללה..
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר אני אעשה בקרוב בדיקה.... למרות שלא נראה לי שיש איזה בעיה עם הזמן גם אם הוא חצי ממה שאמור להיות..חחחאם מישהו יודע איך אני מציד תמונה לאלבום, זה גם יעזור לי......תודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים תעדכן firmware ותשים את התמונה בשם "cover.jpg" בתיקיה של האלבום...וקנית מגן?ו-eliav-peretz אצלי זה מנגן 8 וחצי שעות של וידאו...[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים ה-PX100 הרבה יותר טובות מהסאונד שמקבלים עם CX300...אולי, אבל תסכים שלא מדובר באותה מידה של פורטביליותשאלה - איך נראים סרטים שאתה מאחסן על הכרטיס זכרון? יש פגיעה בFPS?
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר אין שום פגיעה במה שעל הכרטיס זיכרון, לא בסרטים ולא במוזיקה....וכן הצלחתי לעשות album art... תודהולא קניתי מגן, ואני חושב שאני יצטער על זה
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים וקנית מגן?גם אני קניתי את ה D2 ובאמת חשבתי איפה אפשר לקנות מגן מסך כי זה ממש מעצבן אותי, במיוחד שזה לא בא עם איזה נרתיק או משהו(יש המלצה לזה גם)?
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים אני נורא אוהב אוזניות In Ear כשזה מגיע לנגנים . הייתי הולך על ה Shure E2c או Ultimate Ears Super FI 3 . אני אישית יותר אוהב את ה Shure .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.