פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים שלום.. יש לי את הAbit Kv8 pro . החלטתי להשאיר את המארז פתוח ולשמן את המאווררים,ואח"כ גיליתי את תוכנה מיוחדת של ABIT,תוכנה ממש מגניבה שאפשר לשים את המחשב על כל מיני מצבים,כמו שקט טורבו ועוד,וגם לבדוק את המעלות.. אבל נראה לי המחשב שלי סובל מעודף חום.. 45 מעלות זה לא המון? תודה.
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר הממ אין לי גרילים בכלל.. רק על דלת המארז שהוצאתי יש גריל שאני אוציא ויש שרוול למעבד.. להשאיר או להוציא?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר איך?חוצמזה נראה לי שאין לי אותם פשוט.. אני לא רואה אף מאוור שלא עובד
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים אם כולם עובדים כולל מאורר(אם הקירור הוא עם מאורר) ה-CHIP אז סבבה.אבל 45 מעלות למעבד הזה ב-IDLE זה חם מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.