פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר סירטון, חשבתי שזה תוכנה....זה תוכנה, זה משתמש בכל מה שיש ל DX10 להציע בזמן אמת!
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים כמה תמונות לכל מוגבלי החומרה תוכנה. אם אתם רוצים עוד רק דגידו. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים יש מישהו פה שיכול לעלות לכאן סירטו באיכות טובה ? שפוט זה : באיכות ריצפה ! ולא רואים את כל הקטע של הטקסטורות וזה...
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מה לא מתרשם?? מה אתה גנוב? זה נראה אמיתי האלמוג האחרון שם..מה אתה מתרגש תמיד יבוא האחד הזה שאותו זה לא מרשים כאילו לו יש יותר טוב!
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים לי יש חרא מחשב וזה לא מרשים אותי..זה בעיה שלך!מה יש בDX 10 הזה שיותר טוב מ9?תסתכל בסרטים ותבדיל לעומת המחשב שלך מה יותר טוב!!תשים לב לדברים הקטנים שרואים אותם ממש כמו במציאותותתחשב בעובדה שאתה רואה את בDX10 בסרטון קטן שזה בכלל לא כמו לראות אותו על מסך שלם ולא בסרט!!
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים לא יודע מה איתכם אבל אני רוצה את הדבר הזה כוולפייפר כמו שיש בוויסטה (שזה זז כל הזמן)
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים ללא משוכנעים הינה עוד כמה תמונות:הפעם ניסיתי להראות גם את הפיזיקה של המים, שזה מדהים איך הם בוחרים את הנתיב שלהם לפי פני השטח.גם תמונה של האלמוגים האלו, שקשה מאוד להעביר את זה בתמונה כי צריך להזיז אותם בשביל להבין.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.