פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים אוקיי אז ככה , כמה שאלות ..ההבדל בין AB9 לבין AB9 PRO משמעותי ? כאילו שווה להשקיע ת'100 שקל בשביל ה PRO ?ומה עדיף , Gigabyte GA965PDS3 או הAB9 לסוגיו ? ..ושאלה נוספתאם בסופו של דבר אני אחליט ללכת על AMD בסוף , האם הלוח Gigabyte GAM57SLIS4 שעולה בסביבות ה750 שקל, טוב ? והאם יש עוד לוחות אם בטווח המחירים הזה שנותנים ביצועים טובים יותר או אמינים יותר ? תודה מראש ! :>~
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים אישית אני מעדיף את ה-ABit אבל את ה-AB9 (בסיסית זה אותו לוח עם טיפה תוספות)לגבי ה-Gigabyte לדעתי יש מציאות הרבה יותר טובות לסוקט AM2
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים לא תתאכזב אם תיקח GB,הוא לוח מצוין והביוס שלו מאוד ידידותי ונוח.אני חושב ליאור ש-GB אמינים יותר מ-ABIT.
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים האמת אני גם מעדיף ABIT ואת ה AB9 הרגיל ה PRO פשוט בה אם כמה תוספות כמו שני חיבורי סתה נוספים ועוד כמה דברים לא זוכר בדיוק הקירור של ה ציפסט של שניהם הוא אותו דבר .בקשר ל AM2 יש לוחות יותר טובים ויותר זולים כמו ה לוחות של DFI טובים וזולים .זה הלוח של DFI נחשב סבבה :http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5784
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר הלוח של DFI זה NF 4ומה שאני הבאתי זה 570 .. לא עדיף ? .. (+יש לו SLI)צ'יפסט חדש הבנתי שזו זכות נורא חשובה..נגיד כרגע אני על NF2 , ואני לא יכול לשים VISTA בגלל שהם הורידו ת'תמיכה בצי'פסט הזה ..לא רוצה להגיע למצב דומה במערכת ההפעלה הבא .. וLIORאם תוכל להביא כמה מהמציאות האלה , אודה לך מאוד . !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.