פורסם 2007 במרץ 1018 שנים אני עכשיו במשימה השישית והאחרונה של הסייברן בקיצור אני לא מבין למה אין להם פצצות אטום זה משגע אותי! ואיך אפשר לבנות את העכבישים הענקיים?? ונכון ל AEON יש צלחת מעופפת שראיתי באיזה סרטון שזה עושה פיצוץ וואחד פיצוץ כמו 10 אטום בערך איך משיגים את זה??
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים מחבר זוכר הכלאבל ממה שאני זוכר אתה צריך להשמיד את הצלחת מעופפת ואחר כך להשתלט על איזה בניין ואחרי זה על עוד איזה בניין
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים בהתחלה ששיחקתי בזה לא התלהבתי ממש כי זה היה ממש מורכב ולא ברור,וזה כנראה מפני שהייתי רגיל למשחקי אסטרטגיה מבית CNC...אבל המשחק הזה מהווה תחרות טובה מאוד לCNC3.אבל עם הזמן הבנתי איך לשחק וזה נהיה משחק סוס ופשוט כיף לשחק בזה! ;D
פורסם 2008 באפריל 417 שנים כרגע סיימתי (קצת באיחור) את ההרחבה Forged Alliance...המשחק הזה פשוט מדהים.עזבו גרפיקה, כי המחשב שלי במילא לא סוחב...המשחקיות כל כך כיפית...האסטרטגיה שדרושה...העוצמה האינסופית של היחידות...המשחק משתמש במימדים גדולים לא רק פיזית - אין גבול כמעט לכל דבר שאתה עושה... וזה מה שיפה - המשאבים, המבנים, היחידות (קרה לי פעם אחת במשחק שהגעתי לגבול מספר היחידות), דרכי הלחימה, האופציות הרבות לכל דבר... RTS זה הג'אנר האהוב עליי, והייתי שם את SC ב TOP 5 משחקי ה RTS ששיחקתי בהם.מה אתם אומרים?
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים יש לי בעיה במשחקמשום מה המפה מסתובבת כל הזמן , לא מצאתי דרך לעצור את זהלמישהו יש מושג?
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר אין מצב שכפתור תקוע/עכבר תמיד זז?לא עולה לי שום רעיון הגיוני...תנסה אולי להתקין תPATCH האחרון(רק תקרא לפני לגבי תמיכה בשמירות מגרסאות קודמות..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.