פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים חברים אני פשוט לא מאמין אני מת על RTS , וציפיתי למשחק עם גרפיקה והתפוצצויותמה קיבלנו אנשים בגודל של חרפושים , אפילו גנרלס הישן עולה עליו ב 5 דרגות , פשוט אכזבהההההההההחולה גרפיקה, רואים שאתה לא מעריך משחק אסטרטגיה אמיתיאתה יודע , אסטרטגיה ? מכיר ? כמו בשם Real Time Strategyג'נרלס זה בין הדברים הכי רחוקים מאסטרטגיה שיש
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים זאת הבעיה עם אנשים זורקים מליון טנקים אחד על השני וקוראים לזה אסטרטגיה, אבל ברגע שתכניס למשחק קצת ניהול ומהלכים...הו זה כבר "משעמם"... ג'נרלס משחק תת-רמה. אין דרך אחרת לתאר אותו. מגדל שמירה עם טווח מפלצתי יכול לירות בכל דבר שזז, קרקע או אוויר, וזהו, כל שאר היחידות מיותרות. ואיך תוקפים את האויב? פשוט - מקימים מגדלי שמירה בשרשרת לתוך הבסיס שלו
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים זאת הבעיה עם אנשים זורקים מליון טנקים אחד על השני וקוראים לזה אסטרטגיה, אבל ברגע שתכניס למשחק קצת ניהול ומהלכים...הו זה כבר "משעמם"... ג'נרלס משחק תת-רמה. אין דרך אחרת לתאר אותו. מגדל שמירה עם טווח מפלצתי יכול לירות בכל דבר שזז, קרקע או אוויר, וזהו, כל שאר היחידות מיותרות. ואיך תוקפים את האויב? פשוט - מקימים מגדלי שמירה בשרשרת לתוך הבסיס שלו בדיוק עריכה : יצא פאטץ' חדש שמתקן עניינים במולטי בגרפיקה ובמשחקיות אתה יכול להביא לינק בבקשה ? תודה.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים קודם כל המשחק הזה ממש מסובך ראיתי שהבאתם מדריך אני ינסה אותוהזום שם ממש נוראי והגרפיקה מוזרה חוץ מזה הממשק כרגע ממש ממש לא נוחאמרת שיש פה פאטצ חדש לגרפיקהואמרת שאם אין לך מקורי אז אסורמה זאת אומרת אסור? אתה לא יכול להביא לינק?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים זום גרוע? תגיד אתה עיוור?גרפיקה עלובה? המשחק הזה קיבל ציון גבוהה על הגרפיקה הממשק והאפשרות לעשות זום כזה רצחני..--ןלא אסור לי להביא לינק כי זה נקרא ווארז..
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים זום גרוע? תגיד אתה עיוור?גרפיקה עלובה? המשחק הזה קיבל ציון גבוהה על הגרפיקה הממשק והאפשרות לעשות זום כזה רצחני..--ןלא אסור לי להביא לינק כי זה נקרא ווארז..בטח שמותר לך להביא לינק .. אתה מביא לינק לפאטץ' מקורי לא ?לא איזה משהו בלתי-חוקי, תביא לינק .. לא מצאתי בגוגול עריכה : אתה עובד עליי ?קודם כל המשחק הזה ממש מסובך ראיתי שהבאתם מדריך אני ינסה אותוהזום שם ממש נוראי והגרפיקה מוזרה חוץ מזה הממשק כרגע ממש ממש לא נוחאחי , אתה לא יודע על מה אתה מדבר בכלל שיחקת במשחק ?? גרפיקה מוזרה ? גרפיקה מעולה (יכול להיות שהבעיה איתה שהיא טובה מדי למימדים של המשחק)זום נורא ? פיי .. אין לי כבר מה להגידממשק לא נוח ?! ואואה מסכן ..
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים יותר מדי אנשים פשוט לא יודעים מה זה RTS. הם חושבים ש WC3 ו C&C Generals זה RTS.. זאת הסיבה שהם לא רגילים למשחק כ"כ "מסובך" ומורכב.אפילו ל Dune 2 היה יותר עומק אסטרטגי מ 2 המשחקים הנ"ל.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים העניין הוא שאם יש לך לא חוקי אז אתה צריך גם קראק בשביל לשחק לכן אני לא מביא לינק לפאץ'..אם יש לך מקורי תחפש בגוגל supreme commander pattch
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אוקי לא מצאתי לינק כי המשחק מתעדכן אוטומטית שאתה מתחבר לGPGNET (המולטיפלייר של המשחק) אז תוריד משם..-אזהרה- למי שיש שמירות של הקמפיין שקודם יסיים את השלב ואז יוריד את הפאץ' כי זה יגרום לשמירות הקודמות לא לעבוד
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים לא ידעתי את זה עד עכשיו כי המשחק שלי לא בדיוק מקורי... וזהו לא נמשיך את הדיון על זה
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחבר משגע אותי הקטע שכל דבר נבנה איטי, כי זה נראה לי ממש אידיוטי לעשות לכל מבנה איזה 20 מהנדסים שיאיצו תתהליך וגם הקטע של מקסימום 500 - על הפנים =\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.