עבור לתוכן

Supreme Commander - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני מאוד מאוכזב מהמשחק.

צפיתי להרבה יותר...(כגודל הציפיה כגודל האכזבה)

אני אפילו חושב למחוק אותו בלי לנסות להמשיך :-\

אני אחכה למשחק שלא יכול לאכזב C&C.

• תגובות 100
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תסבירו את עצמכם חברה ... ממה אתם מאוכזבים

רמת האסטרגיה במשחק הזה ענקית לפי דעתי..

אני חושב שהוא המשחק האסטרטגיה הכי טוב שיצא.

דרך אגב, גם אני לא אהבתי אותו כל כך בהתחלה, במיוחד בבטא, תמשיכו לשחק בו, הוא מצוין לפי דעתי.

פורסם

אני ממש לא הולך להוריד דמו של ג'יגה :screwy: אז רק תגידו בבקשה אם הוא יותר טוב מTotal Annihilation או לא. כי אם כן אני רץ לקנות ברגע שיתאפשר.

פורסם

אפשר לומר שהמשחק טוב יותר מ TA. כלומר הוא לוקח את כל מה שהיה ב TA ומשפר ומלטש עוד יותר.

(הבעיות של המשחק לא כ"כ קשורות לרמה או לעומק שלו מבחינה אסטרטגית, שהיא פנומנאלית)

פורסם

לפי דעתי הוא יותר טוב מ TA .. כמו שהבחור לפני אמר, הוא לוקח את כל מה שהיה טוב ב TA משפר ומוסיף הרבה ...

משחק מצוין, יש בו בעיות ברור .. בכל משחק יש .. אבל עדיין

פורסם

משחק מעולה, לפי דעתי אתה לא תתחרט , במיוחד אם אהבת את TA

חח , עכשיו סיימתי את ה campaign של ה UEF ... משחק בן זונה

הכי טוב ששיחקתי שנים

פורסם

אוקיי

SC הגיע היום בדואר ואני מוכרח לציין שזה המשחק הכי שמן (8.5 ג'יגה :screwy:) וכבד שהתקנתי עד היום. בהחלט עושה חשק לשדרג את המחשב...הגרפיקה והפסקול מרשימים אם כי ברמה פחותה מCOH, לא נורא, מה שחשוב זה שהממשק המושלם נשאר זהה לTA + אוברול מקיף :xyxthumbs: בקיצור כיפי מאוד, אני כרגע במשימה השנייה עם הUEF ונהנה מכל רגע.

עריכה: ביקורת נוספת מגיימספוט

http://www.gamespot.com/pc/strategy/supremecommander/review.html?sid=6166152&tag=topslot;title;1&om_act=convert&om_clk=topslot

פורסם

אני לא מבין ממה כולם מתלהבים

מצלמה על הפנים וגרפיקה ברמה של לפניי 7 שנים

פשוט בזיון של משחק

פורסם

טוב שלא הגזמת...

המצלמה לא מפריעה ועל כל פנים אפשר לכוון אותה עם מקש רווח

הגרפיקה? בוא נגיד שלא המחשב שלי או שלך מסוגלים להריץ את המשחק כמו שהוא אמור להיראות.

כדאי לך לצפות בסרטון הבא:

פורסם

אם המשחק לא נראה כמו COH או כמו C&C3 צריך ישר לקטול אותו? מה פשר השטחיות הזו? רוצים גראפיקה, תסתכלו פה:

beekiller, תענה לי בכנות - מתי ראית בפעם האחרונה משחק שמגרד את הקרסוליים של סדר הגודל העצום של הקרבות ב SupCom, ועם גראפיקה שמגיעה לרמה הזו?

פורסם

חברים אני פשוט לא מאמין

אני מת על RTS , וציפיתי למשחק עם גרפיקה והתפוצצויות

מה קיבלנו אנשים בגודל של חרפושים , אפילו גנרלס הישן עולה עליו ב 5 דרגות , פשוט אכזבההההההההה

פורסם

מבחינת גראפיקה נכון, ג'נרלס נראה הרבה יותר טוב.

פורסם

עשיתם פעם זום על יחידות בג'נרלס? :puke:

פורסם

:lol:

בהחלט נמנעתי מהזום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים