פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מקווה שתבין את ההסבר הזה. מהירות סיבובים (שמסומנת בפיזיקה באות W קטנה), מחושבת לפי מהירות משיקית (V) כפול הרדיוס ®. מהירות משיקית היא בעצם ה"דרך" שעושה השרשרת אם תרצה, חלקי הזמן כמובן. לדוג' בסיבוב שלם הגלגל עושה דרך משיקית של הרדיוס*פאי. אז בסופו של דבר אתה יודע שאם המהירות המשיקית של שניהם זהים (כי הם מחוברים לאותה השרשרת!) אזי: W=V*R --- > V=W/RV1=V2 ----> W1/R1=W2/R2W1*R2=W2*R1 עכשיו אתה יכול לראות שיש פה יחס הפוך. אם הרדיוס שלך גדול יותר המהירות הסיבובית שלך (W) תהיה קטנה יותר ולכן אתה תסתובב יותר לאט. אני לא מאמין שבסוף יצא משהו מהקורס פיזיקה המסריח הזה שבת שלום!
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים בגדול המהירות שווה, אבל הגלגל הקטן יעשה יותר סיבובים מאשר הגלגל הגדול בזמן נתון...זה פשוט לא ?!
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים הגלגל הקטן ישלים יותר סיבובים בזמן שהגלגל הגדול ישלים סיבוב אחד אז אני מניח שאפשר להגיד שהגלגל הקטןהשאלה לא מנוסחת באופן ברור בכל מקרה
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים בקיצור נסכם שאם מדובר על מהירות קווית אז המהירות של שניהם שווהאם זוויתית, אז הקטן יותר מהיר, וזה הכל, השאלה מנוסחת גרוע לדעתי, אי אפשר לנחש לאיזה סוג מהירות מתכוונים.
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים אני אנחש ואומר שרוב האנשים חושבים על מהירות קווית כאשר הם חושבים על מהירות, ולכן זאת הכוונה. כנראה שהמבחן מכוון לאנשים שלא למדו פיזיקה.
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים אבל השאלה היא: "מי מסתובב יותר מהר?" מי מסתובב יותר מהר יכול להביע רק על המהירות הזוויתית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.