עבור לתוכן

Guns don't kill ppl - Postal DUDE does

Featured Replies

פורסם

לזקנים בינינו.. זוכרים את הימים הטובים שבהם שיחקנו לנו עם ה-P166/100 ה"עצבנים" שלנו? (טוב נו... לי היה 233)

אחד המשחקים שהרבה אנשים אהבו (חוץ מ"יפי הנפש" שנגד אלימות במשחקים) היה Postal שבו שיחקנו חבוב אשר קם על רגל שמאלית ביותר והחליט להוציא את התיסכול שלו על אנשים... ברציחתם. לא הייתה למשחק עלילה, רק משימות שדרשו רצח אנשים. המשחק היה מאוד כיפי וממכר... כל זה היה בשנת 1997.

עכשיו, 6 שנים לאחר מכן, Postal 2 מתוכנן לצאת (רבע ראשון של 2003 שזה יצא 7 שנים אחרי.. אבל יש שמועות על לקראת סוף הקריסמס).

הפעם, לא גראפיקה מצועצעת אלא מנוע של UT2003 עם קארמה הכי אמיתית שקיימת.

הפעם, לא עוד הריגת אנשים חסרת עלילה אלא עלילה מלאה, בסה"כ המשחק הוא על אדם שמכונה Postal DUDE, עובד ב-Running with scissors (החברה האמיתית שמפתחת את Postal) שבמשך 5 ימים מנסה לחיות את חיו בנורמאליות... אבל (!) זה פשוט בלתי אפשרי ומשעמם, so what do we do? Go POSTAL!

במשחק תצטרכו לעשות פעילויות רגילות כמו לאסוף את המשכורת שלכם, לפדות אותה בבנק, לקנות חלב, להחזיר ספר לסיפרייה וכו'. פעילויות משעמות מאוד בחיינו הרגילים, אבל במשחק אנחנו יכולים להפוך אותן למעניינות ביותר. במקום לעמוד בטורים ארוכים מאוד אנחנו מוציאים את הנשק שלנו ומתחילים לחסל את האנשים. זהו אחד המשחקים הכי מבטיחים לדעתי, עם מנוע גראפי של UT2003 וקארמה משופרת.. והכי חשוב רעיון מעולה.

להורדה - אחד מהמפתחים משחק במשחק בתערוכת E3.

להורדה - הטריילר של המשחק

להורדה - Postal DUDE לא ממש אוהב את המוזיקה של המצעד.

להורדה - חתול בתור משתיק קול.

להורדה - איש על האש מישהו...?

תהנו!

פורסם

נשמע מעניין, קראתי עליו בגיימר לפני כמה זמן.

יש לך גם כמה סרטונים למאותגרי ADSL ?

פורסם
  • מחבר

נייט.. סורי.

פורסם

אוי כמה שאני מתגעגע לפוסטל הישן!!! אפילו קניתי את המקורי שלו...

אגב מתי יוצא הדמו?!

ויש בכלל בטא למשחק הזה? אם כן מתי היא יוצאת (הבטא)?

פורסם

איזה יופי הייתי בטוח שויתרו עליו בר!

פורסם
  • מחבר

אגב מתי יוצא הדמו?!

דמו אמור היה לצאת במהלך תערוכת E3 שהייתה לפני 4 חודשים.. אבל משום מה הוא לא. שלחתי אתמול אימייל ל-RWS לראות מה קורה עם זה.

ויש בכלל בטא למשחק הזה? אם כן מתי היא יוצאת (הבטא)?

אין בטא ולא יצא גם. לא נראה לי שיש ל-RWS עצבים/מספיק אנשים להתעסק עם כל ה-Beta Testers.. אני מאמין שהם בעצמם יודעים איפה יש בעיות ולמה.

פורסם

איזה משחק עצבני , אני מת לשחק בו גם :AR15:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים