פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים בהחלט נזק לתדמית של הבירה הלאומית 1. לקחת את דץ ??? 2. לייט ***F מה זה בירה לייט צריך לשתות את זה אם חצאית מה קרה לפרסומת הקודמת שישבו 3 חברה וצחקו על כוסיות???
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מחבר וואלה אין לי מושג כנראה רוצים שכל הפעוטות יעברו לגולדסטאר :alcoholic: :jump1:
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים קודם שגולדסטאר יתחילו לייצר בירה נורמאלית... אחרי זה שיתחילו להרוס לעצמם את ה"תדמית"
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מה הבעיה? הפרסומת מוכיחה שזו בירה לכוסיות...להבדיל מהגברים האמיתיים ששותים גינס או הייניקן?
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים פרסומת לגייז,דץ ההומו הזה עלק לייט כאילו עכשיו אחרי שהוא התגרש הוא זיין.
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מה יש'ך נגד ג'ינס והייניקן?כלום, אבל אני אוהב גם גולדסטארואני לא מצליח להבין את הביטוי "בירה של כוסיות"
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים הייניקר זה הבירה עם הפרסות של של הרכבתוהפרסומת של הגנבים....נכון? הפרסומות הכי יופות שראיתי בחיים!
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים כלום, אבל אני אוהב גם גולדסטארואני לא מצליח להבין את הביטוי "בירה של כוסיות"זה בירה דאייט (ולא באמת בהבדל גדול מהרגילה), עם אחוז אלכוהול נמוך יותר... כאילו, כשאתה שותה בירה, את מי זה מענין כמה כלוריות יש שם?
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים חשבתי שמדברים על גולדסטאר הרגילהאתם מדברים על גירסת לייט? אז תתעלמו ממה שכתבתי...
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים הייניקר זה הבירה עם הפרסות של של הרכבתוהפרסומת של הגנבים....נכון? הפרסומות הכי יופות שראיתי בחיים! לא אחי זה סטלה ארוטיסאם מעניין אותך פרסומות לבאדלייט האמריקאית יש פרסומות הרבה יותר טובות תראה ב יוטיוב ומטאקפה
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים בירה גולדסטאר פשוט איכ,זה מה שיש לי נגד זה.אבל שלא תבין אותי לא נכון,גם טובורג וקרלסברג לא משהו לטעמי,זה לא בגלל שגולסטאר ישראלית.הייניקין וגינס מעולות לעומת זאת,יש להם טעם שונה,אני לא יודע איך להסביר את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.