עבור לתוכן

כמה מקום מומלץ לפנות לכונן C ?

Featured Replies

פורסם

מתוך כונן קשיח של 320 ג'יגה :

כמה כדאי לתת בשביל עבודה חלקה ומהירה לזמן רב בהנחה שאני גם אתקין עליו כמה משחקים?

תודה,

ליאור.

פורסם

צריך שישארו בסביבות ה1GB פנויים בכונן.

פורסם

למה פשוט לא להתקין את המשחקים על מחיצה אחרת, ובכונן הראשי רק לשים חלונות ואת העיקר ?

פורסם

זה תלוי במה אתה רוצה לשים שם... אם רק לווינדוס- אז בשביל ויסטה צריך לפחות 17GB (כדי להשאיר משהו כמו 15% פנוי...). אני אישית ממליץ על לפחות 25 GB אם אתה מתקין וויסטה כי בטוח תתקין על C עוד כל מיני תוכנות (לדוגמא, אני התקנתי את האופיס, winamp האנטי וירוס ועוד כמה תוכנות כאלה על ...C) שיתפסו מקום+ יש את התיקייה של קיבצי האינטרנט הזמניים שיכולה להתנפח גם לכמה GB אחרי כמה חודשי עבודה...

פורסם

לדעתי 40 גיגה לכונן C בשביל ויסטה, או 25 בשביל XP.

פורסם

אני ממליץ להשאיר כ 20% מהכונן פנוי לצורך Defrag יעיל ומהיר.

פורסם

אין קשר ל-defrag ולאחוזים, מעבר לעובדה ש-XP פרימיטיבית מספיק לדרוש 15% פנויים (כי היא מצפה כנראה שכשאתה רוצה כבר לעשות דיפרג ידני, מערכת הקבצים במצב איום ונורא). אם יש לך תוכנה רצינית ל-defrag כמו Diskeeper, אז 10GB פנויים בכל פרטיציה בהרד דיסק זה מעל ומעבר כדי לשמור על הכל מדופרג כראוי, ובזכות הפעולה ברקע של DK, ההרד דיסק גם יישמר כך באופן תמידי/קבוע (כל יום נעשה דיפרוג קל).

פורסם

כן, אבל עם האיחוי של ווינדוס הרגשתי בהבדל לא קטן (במחשב הישן שלי)

פורסם

מממ אני אישית שמתי מחיצות שכונן C הוא 6 ג'יגה וכונן D הוא כל השאר (יש לי הארד דיסק 160GB)

והמחשב טס.

C נקי ומהיר כלום אין עליו חוץ מווינדוס. פיירפוקס התקנתי על D אנטירוירוס על D והכל על D פשוט...

לא מתאספים שם קבצי אינטרנט זמניים ובעזרת עבודה קבועה עם CCLEANER גם D נקי.

פורסם

אתה כנראה לא מתקין משחקים של elctronic arts

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים