פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים שלום לכולם אני משתמש הרבה זמן ב-kazaa ויש לי בעיות איתו ב- windows איך שאני מפעיל לאחרונה את kazza כל ה-windows מאית לי אההה דרך אגב יש לי -windows xp ברגע שאני לוחץ cotrl alt delete אני פשוט לא מאמין הקטגוריה של preformance של המעבד מראה לי 100 אחוזזזזזזזזה פשוט לא יאמן איך שאני סוגר את kazza זה מסתדר חברה זה לא קרא לי אף פעם דבר כזה מה לעשות בבקשה עיזרו לי :'( :'(
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים תנסה להתקין קאזא מחדש ... תעשה בדיקת שגיאות במחשב DEFRAGMENT יעזור גם ... הקאזא לא מוזיז לי כלל ... אני משחק ברשת בBROODWAR האי סי קיו פועל שומע מוזיקה ב WINAMP גולש באתר HWZONE כמובן וקאזא פועלת מורידה תמיד ... ולא מרגיש כלום ! זה לוקח לי "רק" 10 מגה מן הראם ... נראה שאני שומר על המחשב שלי מכל זבל אפשרי 8)
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים תשדרגו לקאזה לייט החדש :http://www.100free.com/wemustbe/klite202ec.exeמומלץ מאד!.
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים גם לי התוכנה קאזה הרגילה הייתה מאיטה את הווינדוס ומעלה את המעבד ל100 אחוז , התקנתי את קאזה לייט גירסא 2.0 והכל הסתדר . תוכנה טובה הלייט גם אפשר לחפש לא רק ממחשב למחשב אפשר לחפש גם באתרים .
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים אני משתמש בקאזה רגיל גולש באינטרנט,IRC,שומע mp3's ,ו\או רואה סרטים בלי שום בעיה
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים אני משתמש בקאזה רגיל גולש באינטרנט,IRC,שומע mp3's ,ו\או רואה סרטים בלי שום בעיהכנ"ל. אף פעם הקאזאא הרגיל לא עשה לי בעיות.ובקשר לזה:תוכנה טובה הלייט גם אפשר לחפש לא רק ממחשב למחשב אפשר לחפש גם באתרים . בכל קאזאא מגרסה 2 ומעלה אפשר לעשות את זה: רגיל או לייט.
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים מחבר חברה יש לי kazza lite גירסה 2.02זה משונה כי זה לא עשה לי את זה בחיים תמיד היה לי את kazza lite
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.