עבור לתוכן

7600GS AGP הכי מומלץ

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת איזה כרטיס 7600GS ל-AGP הכי טוב לאוברקלוקינג?

האם זה ה-7600GS Sonic של Palit? פשוט ראיתי גם דגם של Gainward שנראה לא רע בכלל...

נ.ב.

איזה טכנאי אמר לי שAGP לא מסוגל לנצל זכרונות DDR3 בגלל גודל הפס המוגבל. הוא זיבל בשכל נכון? P:

פורסם
  • מחבר

יש לbfg דגם עם 512mb זכרון וoc הישר מהמפעל כולל אחריות.

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5798

:P

הכרטיס הזה עולה כמעט כמו GT, מגיע עם אוברקלוק של 20 מגה הרץ וחוץ מזה, 7600GS לא יכול לנצל 512 מגה זיכרון :kopfpatsch:

עוד המלצות חברה?

פורסם
  • מחבר

הנה במחיר יותר זול מחנות מוכרת.

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2084

בקשר לשאלה השניה אם יש לך agp אז אתה בכלל לא יכול להרכיב זכרונות ddr3 במחשב.

מה זאת אומרת לא יכול להרכיב זכרונות ddr3 במחשב? אז למה בכלל מוכרים כרטיסי AGP עם ddr3?

פורסם

^^^

נראה שאנחנו לא מבינים אחד את השני, אני חשבתי שהתכוונת לזכרונות על המחשב עצמו, (שיגיעו בעוד שנה 1+ דרך אגב, אז הם לא רלוונטים) ולא על הכ.מ, אז כן כמו שכבר אמרו הוא זיבל.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להעריך עד כמה אני אוכל להגיע עם ה-Gainward וכמה עם ה-Palit באוברקלוק? מה יהיה ההבדל ביניהם בערך? לא שווה את ה-60 שקל הפרש?

פורסם

אף אחד לא נביא...

אבל כנראה שעם ה GAINWARD תצליח להגיע יותר רחוק... (יש לו קירור יותר טוב ואני חושב שגם זכרונות יותר מהירים).

בכל מקרה אם אתה רוצה להגיע ממש רחוק, תחליף קירור.

במקומך כבר או שהייתי קונה את הגרסא של פאליט, או שהייתי מוסיף קצת ל 7600GT... סה"כ ההפרש בינו לבין ה 7600GS של GAINWARD זה 50 שקל.

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא נביא...

אבל כנראה שעם ה GAINWARD תצליח להגיע יותר רחוק... (יש לו קירור יותר טוב ואני חושב שגם זכרונות יותר מהירים).

בכל מקרה אם אתה רוצה להגיע ממש רחוק, תחליף קירור.

במקומך כבר או שהייתי קונה את הגרסא של פאליט, או שהייתי מוסיף קצת ל 7600GT... סה"כ ההפרש בינו לבין ה 7600GS של GAINWARD זה 50 שקל.

טוב, קצת נסחפתי עכשיו כשאני חושב על זה... אני צריך את הכרטיס רק לחצי שנה עד שנה, אז בעצם לא כדאי להשקיע בו הרבה כסף.

החלטתי לקחת את ה-Sonic של Palit, תודה חברה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים