פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים שלום לכולם יש לי כרטיס קול sound blaster live value עכשיו מחובר לכרטיס קול שלי מערכת סטריו אם 4 רמקולים אני שומע די טוב איתם אבל לא בסראונד כמו שהכרטיס תומך לי איך אני עושה את זה
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים תשמע , אם יש לך כרטיס קול של 4 ערוצים , אתה צריך לחבר גם את החיבור של הקדמייםוגם את האחוריים למגבר של הסטריאו (אם זה 4 רמקולים זה כבר לא ממש סטריאו).ואז תשמע בסראונד של 4 ערוצים.אתה לא יכול לשמוע בסראונד של 6 ערוצים (5.1) ב 4 רמקולים.המקסימום שאתה יכול לעשות זה Virtual surround.או שתשיג תוכנה שעושה את זה , או כ.קול או שבכרטיס קול שלךיש את זה.
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים נראה לי שהו התכוון ל4.1 שזה שווה ל5 רמקולים : :-\ 4.1 זה באמת 5 רמקולים אבל סאב לא ממש מחשב בסראונד. כלומר אפשר לשמוע גם בלי ה-0.1.
פורסם 2002 בדצמבר 2922 שנים מחבר חברה הורדתי את הדריבר החדש של קריאטיב ושם יש לי בחירה של 2 רמקולים ובחירה של 4 רמקולים כאשר אני עושה בדיקה אז שומעים רק את 2 הרמקולים הראשוניים ואת ה-2 האחרים לא שומעים אז מה אני עושהאם זה יעזור אז במערכת חיברתי על כול יציאה 2 רמקוים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.