פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים המשחק יוצא ל: pc, xbox360, ps3. התמונות שמופיעות כאן הן מהגירסא שמפותחת לXBOX360 ולפי המפתחים היא אמורה להיראות פחות או יותר אותו הדבר בשאר הגירסאות. ותאמינו או לא מדובר כאן בתמונות מתוך המשחק עצמו ולא מסרט מרונדר! מעניין איזה מחשב-על צריך בשביל להריץ את המשחק הזה ברזולוציה כזאת
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים התמונות אכן נראות מדהימות ואין ספק שמנוע המשחק יהיה קפיצת מדרגה אך שוב פעם, אני לא חושב שאלו אכן תמונות מהמשחק עצמו, כלומר סתם שמו כמה דמויות מהמשחק על תפאורה מאחד השלבי ורינדרו בצורה מעוררת מטורפת.ככה שכדי שבאמת נתחיל להזיל ריר, צריך תמונות מרגעי המשחק ממש, ככה עם הנשק ביד ימין, כל ה-HUD וכו'.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר המשחק, כיאה לשמו, משתמש במנוע UNREAL 3 ואם היית רואה ומשחק במשחק GEARS OF WAR שמשתמש באותו המנוע אתה היית מבין שמדובר פה בתמונות מתוך המשחק.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים סליחה על הבורות אך אפשר לדעת מתי הוא יוצא?עריכה:כבר מצאתי שהוא יצא ברבעון הרביעי השנה תודה בכל אופן.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים Kisin, אתה מגזים.יצא לי לראות תמונות משחק מ-Gears of war ואי אפשר לומר שזוהי אותה הגרפיקה שנראתה בתמונות שיצאו לפני צאת המשחק.תסתכל עצמך על התמונות, הדמויות נראות כמו פסלים מצופים לקה. ההבלטה והחדות של הדמויות מעולם לא תיראה כך על מסך המחשב/טלוויזיה.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים צר לי לבשר לך שאין פה שום תמונה חדשה.אפילו יש שתיים מהן פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=226075.0
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אני לא חושב שמנוע UNREAL3 משתמש בDX10..התמונות אכן מתוך המשחק, אבל מהניסיון שלי, המציאות זה בכל זאת יראה פחות טוב, פשוט בגלל שבתמונות של לך AA וAF גבוהה.אני משחק ב1920X1080 בגירס אופ וור ל360, הוא נראה פחות טוב מבתמונות בגלל הפילטרים...
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים בליינד יראה פחות טוב, גם בגוטיק 3 הראו תמונות בלתי אפשריות ואז במשחק זה היה פשוט חצי מהרמה כמעט..אולי מי שיש לו 8800GTX כפול או משהו ...
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים זה תמונה מתוך Gears of War פה יש עוד הרבה http://www.gamespot.com/xbox360/action/gearsofwar/screenindex.html?om_act=convert&om_clk=tabs ובתמונות של Unreal Tournament 3 לא ראיתי תמונה אחת שהדמות מכוונת רובה כל התמונות היו מזוויות בילתי שחיקות תיתן תמונות מזוויות שחיקות ואז ניראה איך המשחק סירטוני מעבר הרבה פעמים נראים יותר טוב מהמשחק האמיתי
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים אני לא יודע מה תהיה התוצאה הסופית ומאיפה התמונות הללו נלקחו אבל המפתחים ב-Epic אמרו בעצמם משהו בסיגנון ש-Gears of War ייראה רע ליד Unreal 2007. כעיקרון התמונות תומכות בזה. האם הם יקיימו? נחכה ונראה ...
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים התמונות עוד לא תומכות כי אין תמונה של המשחק עצמו בינתים הכל ניראה מזוויות של סרטוני מעבר ויש אבדל גדול
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים התמונות עוד לא תומכות כי אין תמונה של המשחק עצמו בינתים הכל ניראה מזוויות של סרטוני מעבר ויש אבדל גדול אתה מתכוון שצריך לתת תמונות IN GAME ואתה באמת צודק,לא ראינו עדיין תמונה ממש מתוך המשחקיות ובגלל זה עדיין אי אפשר לדעת מה המשחק באמת שווה בגראפיקהלמרות שאני בטוח שהוא יהיה מעולה,וגם יש סירטוני משחקיות,שממש מראים מתוך המשחק,איש רץ עם רובה ורואים אחלה,גראפיקה כמעט כמו בתמונות
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי לגבי המשחק הזה אני מת לשחק בו וזה המפרט שלי:מעבד קור טו דו2 E6600 4 קאשגיגה זיכרון דואל צ'נאלוכרטיס מסך X1950XT המשחק ירוץ לי חלק ובהגדרות גבוהות ומתי בערך הוא יוצא עוד 4 חודשים עוד כמה זמן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.