פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים אני רואה שקשה להתאמץ טיפה. הבעיה נגרמת לרוב מתוכנות כמו קאזה,אימיש,איזי סידי,איזולה. אם אחת מתוכונות מותקנות אצלך במחשב אז תנסה למחוק ולבדוק אם הבעיה נפתרה. אם לא תתאמץ ותעשה חיפוש מעמיק במנוע החיפוש של האתר,אני מבטיח לך שתמצא תשובה
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים מחבר עד עכשיו זה לא היה משהו קרה!!אני רושם את המכתב הזה דרך WORDמה עושים?
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים מחבר עשיתי חיפוש ולא מצאתי!!!אבל היה איזה קובץ שהרצתי שהוא נמצא בתוך התוכנה OVERNET (תוכנה לשיתוף קבצים שהסרתי כבר)אבל חוץ מזה לא משהו מיוחד!!הרצתי את הקובץ הזה כי רציתי לבדוק מה הוא עושה ואם אני צריך אותו לאחר שהוא הופיע לי בתוכנה AD AWAREואין לי מושג מה קרהבאקספלורר בדקתי ב encoding את כל ה HEBREW ושם דבר!!
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים בוא נתחיל מהתחלה.איזה WIN יש לך ?האם פרמטת והתקנת WIN מחדש ?והאם אתה בטוח שאין לך EZULA?
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים אולי חסרים לך פונטים בעיברית.תנסה להוריד מאחד האתרים שומכים בעיברית nana,walla.
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים מחבר יש לי אקס פיוהתוכנה איזולה הופיעה אצלי ב AD AWAREאז ישר העפתי אותה!התקנתי את המערכת לפני שלושה שבועות בערך!
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים מחבר OK הסתדרתי העפתי את התוכנה EZULAע"י UNINSTALL שנמצא בספרייה עצמה!אבל אם אפשר פרטים על תוכנה זו מה היא עושה ואת היא מרצה זה יהיה נחמד!תודה על הסבלנות!!!
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים יש גם את top text שצריך להזהר ממנה היא מותקנת ביחד עם imesh לגבי overnet אתה יכול לבחור בזמן ההתקנה מה להתקיןועד כמה שידוע לי היא נקייה מ-spyware .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.