פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים אני משחק על הכל HIGH רק בלי SHADOWS וכש אני בפטח פתוח ההרים ומה שלפני הוא מרוח כזה... בלי פרטים הכל מרוח מרחוק למה זה ככה?אה וגם הורדתי את ה PATCH הכי חדש וזה אומר שזה אמרו לקחת 20 דקות לעדכן ככה זה אמור להיות?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים כמו בתמונה?http://enthusiast.hardocp.com/image.html?image=MTE2Nzg2MzA2MFl3dldOa2JTQ2ZfM181X2wuanBn
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר בדיוק!!בכל מקרה יש לי יותר מדי ציוד ולכן אני לא יכול לזוז! איך אני מוריד כמה מהציוד כך שאני יוכל ללכת?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים את הציוד את מוריד באמצעות shift + itemאני הייתי ממליץ לזרוק ציוד בתוך תיבה באיזה אכסניה ששדדת כדי שהוא ישמר שם.. [אפשר לאחסן במקומות ציוד]בקשר למריחה אני חושב שמדובר בAA..
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר סליחה חח אני לא ממש הבנתי אני די חדש במשחק רק היום קיבלתי אותו חחאני לא יכול לזוז בכלל אני עומד במקום וזה כותר שיש לי יותר מדי ציוד חחח....אני משחק על הכל HIGH אם AA X2LOL תדתכל בתמונה אתה רואה את ההר הזה? הוא מרוח ! לזה אני מתכוון
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים זה לא קשור לAA גם ב8800 זה נראה כך משום שהוא לא טוען את כל הפריטים של הסביבה הרחוקה
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים הוא לא טוען את מה שמרחוק כי זה יכבידאם יש לך מחשב מספיק חזק אתה יכול ללכת ל www.elderscrolls.com/forums ולפורום תמיכה וhardware של אובליביון ולבקש שם הגדרות לini של המשחק כדי שתוכל לראות דברים גם מרחוק
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים אם יש לך מחשב מספיק חזק (תלוי בעיקר בכרטיס מסך + זיכרון) אתה יכול להוריד מודים שישפרו מאוד את המצב.ומה רע בדיון הראשי? ???
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים לא יודע, אתה זוכר את ההגדרות שאפשר לראות מרחוק? עזוב מודים, ההגדרה פותרת הכל
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים יש לך בתיקיה של אובליביון קובץ iniהוא מכיל הגדרות שמניעות את המשחקגרפיקה, סאונד וכו'אז אחת מהן שולטת על כמה רחוק אתה תראה פרטים
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר הגעתי לזה שכבר יש לי 4 ספרים איזה שהם (לא יודע) ואין לי יותר משימות?!?יש לי 2 משימות שאחת אני לא יודע מה לעשות בא (זה בקשר לספרים שיש לי) ומשימה שניה זה אם מישהו רשע שרוצה שאני יפרןץ לבית איזה שהואואני לא יכול לפרוץ למה אין לי LOCKPIKS אן מה שזה יהיה.... :'(
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים הגיע הזמן לחזור למציאות בחורצ'יק. תנשום עמוק......יופייש דיון על המשחק תשאל מה שאתה רוצה שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.