פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים כאילו זה זול פי שתיים.. אבל רציתי לדעת אם זה פשוט משהו זול ולא טוב..או שזה אחלה של דיו.. ועדיף לקנות אותו בגלל ששל HP המחיר סתם מנופח..הבנתם?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים תראה לי יש HP694C, קניתי שני ראשי דיו תואמים משני יצרנים שונים, מבחינת כמות דיו שניהם מעולים, אבל הראש דיו שני לא בדיוק מתאים למדפסת (טיפה רופף כזה), בסה"כ שווה ביותר.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים שמע, אני קונה כבר כמה שנים רק חלופי ואין שום בעיה.כל עוד אתה לא מדפיס תמונות שחשובה בהם מאוד רמת דיוק הצבע- אני לא רואה טעם לא לקנות דיו חלופי.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים שחור חלופי ב-DMO עולה בדיוק כמו שחור מקורי =\לא נשמע הגיוני אתה בטוח?ולי פעם אחת הייתה נפילה עם דיו חלופי צבעוני הייתה חוסר התאמה מטורפת בין הצבעים הייתי מדפיס אדום היה יוצא ורוד או כתום וכו'אבל סך הכל לא היו בעיותו ב DMO נותנים לך אחריות על המדפסת אם אתה קונה דיו שלהם
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר אין חלופי אחר טוב פחות או יותר..?אני צריך את זה בעיקר להדפסת טקסט...אני רוצה משהו בסביבות המקסימום 60 שח.. יש משהו סביר במחיר הזה?
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים עם המדפסת בא ראש מקורי, נכון?אז פשוט תמלא אותו, זה אפילו יותר זול מחלופי ברוב המקרים (50-80 שקל לשחור ו70-120 שקל לצבע).
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים שמע אם זה רק לטקסט אז ממש לא תהיה לך בעייה עם חלופי שחורהבעיות אם בכלל הם עם הצבע שם יכולות להיות סטיות מסויימות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.