עבור לתוכן

אינטרנט אלחוטי בכל הארץ

Featured Replies

פורסם

שלום, שמי הוא ודים

בדרך כלל אני נמצע רק בפורומים באנגלית אבל על השאלה הזו אף אחד מהם לא היה יכול לענות לי

אז בבקשה האפ משהוא יודע עם קיים אינטרנט אלחוטי ביישראל שלא פועל על עיקרון ההוט ספוטס.

יש לי חברים בחול שתמיד נשערים מחוברים לא משנה היכן הם נמצעים. אני משרת כרגע וזה מאוד חשוב לי שאוכל לחבר את המחשב הנישא שלי לא משנה איפו אני נמצע

תודע לכל מי שעוזר :xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול דרך הפלאפון שלך... איפה שיש קליטה לפלאפון, אמור להיות גישה לאינטרנט.

זה דורש, או פלאפון עם תמיכה ב bluetooth ושעובד כמודם, או כרטיס compactflash למחשב הנייד.

בדור ה2 וחצי ושלישי אפשר להגיע למהירות גלישה שמספקת לגלישה לאתרים ובדור שלישי וחצי אפשר להגיע למהירות של אינטרנט ביתי אני מניח.

פורסם
  • מחבר

אבל האינטרנט בפלפונים כל כך יקר והם סופרים לך כל mb שהורדתה

ממש אי אפשר להשאיר את הנט פועל כל הזמן, מה זות האופציה השניה הזו שאמרתה עם ה- compactflash ?

ואולי אתה מקיר איזה אתר שמדבר על זה ומראה מחירים ואופציות וכו...

פורסם

ללקוחות עסקיים יש תוכניות יותר משתלמות בנושא, אבל גם ללקוחות רגילים צריך לבדוק בדיוק איזה מבצעים יש ולא להגיד סופרים כל kb....

יש פורומים של פוקט שם אולי תוכל למצוא יותר מידע בפורומים של החברות פלאפון השונות..

כל השיטות שאמרתי (ואין משהו אחר) משתמשות דרך הרשת סלולארית, פשוט יש כמה דרכים, דרך הפלאפון, דרך כרטיס מיוחד למחשב וכו'...

פורסם

Wimax יש רק בעומר או בלהבים, לא?

פורסם

נראה לי שם יש metroplolitan wifi ולא wimax

פורסם

היי

הפתרון היחיד כרגע לדעתי הוא חיבור לאינטנט דרך הרשתות הסלולריות. יש גרטיסpcmcia שמתפקד כמודם שמתחבר דרך הרשת האלחוטית, וכמו כן כמו שאמרו כאן כבר אפשר דרך bluetooth דרך פלאפון שתומך בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים