עבור לתוכן

כשה- EMULE עובד גלישה באינטרנט נעשית איטית

Featured Replies

פורסם

כשה EMULE שלי עובד, כשרק מפעילים אותו עוד לפני שהוא מתחבר לסרבר, הגלישה באקספלורר נעשית איטית כמו מודם 14.400

ניסיתי להתקין תוכנה אחרת, שידרגתי ירדתי בדרגה כלום!!!

מה עושים?

פורסם

מוחקים את התוכנה!

פורסם
  • מחבר

איך לא חשבתי על זה???????????????????????

פורסם

יש האטה של כל המחשב בגלל שהוא בודק את הקבצים הזמניים של הההורדה בתוכנה (הקבצים שכבר התחלת להוריד).

התוכנה זוללת הרבה משאבים+כח עיבוד, אולי זה מה שקורה ולא שמת לב?

הפתרון?

חכה כמה שניות/עשרות שניות עד שהתוכנה תסיים את "סריקת הקבצים" וההתחברות.

אגב, תוכנה מצויינת (פרט לזלילת המשאבים).

פורסם

יש האטה של כל המחשב בגלל שהוא בודק את הקבצים הזמניים של הההורדה בתוכנה (הקבצים שכבר התחלת להוריד).

התוכנה זוללת הרבה משאבים+כח עיבוד, אולי זה מה שקורה ולא שמת לב?

הפתרון?

חכה כמה שניות/עשרות שניות עד שהתוכנה תסיים את "סריקת הקבצים" וההתחברות.

אגב, תוכנה מצויינת (פרט לזלילת המשאבים).

צודק 100%!

הכל עובד מצוין עם הגרסה החדשה, 0.42 או משהו כזה, ממשק פשוט, אני מעדיף את התוכנה על כל דבר אחר.

עובד חלק

פורסם

כשתוכנה מסוימת מעלה קבצים ומשתמשת בכל רוחב הפס העולה רוחב הפס היורד איך אני אגיד את זה... הוא "נסתם" לכן הגלישה נעשית איטית, הפיתרון הברור הוא להקטין את ה-Upload Limit בתוכנה, וזה לא קשור במחשב...

פורסם

הסיבה שבגללה יש האטה כללית במחשב, היא לא בגלל שמדובר בהאטה ברוחב פס של התקשורת אלא בגלל עומס כללי על המחשב (עיבוד/זכרון) בעת הפעלת התוכנה הספציפית, וכתוצאה מזה ישנה גם האטה (זמנית) בגלישה עצמה.

(תקרא שוב את ההודעה הקודמת שלי, שאומרת בעצם את אותו הדבר)

:)

פורסם

הוא לא דיבר בכלל על האטה במחשב הוא דיבר על האטה הגלישה.

פורסם

בחיית זומזום...

אני יודע.

הוא טען שיש ירידה בקצב הגלישה, אבל זו לא הייתה בדיוק הבעיה, כמו שכבר עניתי לו.

ואכן צדקתי. (ראה תגובתו)

i rest my case...

(again)

פורסם

שניכם טועים , DiGiBoy צודק.

ההאטה היא בגלל שהתוכנה לוקחת את כל הרוחב פס של הUPLOAD, אם תגבילו אותה קצת הכל יזוז הרבה יותר מהיר... תשאירו איזה 5-6 קיי ספייר ותתנו לתוכנה שתשתמש ב10 קיי UPLOAD.

זה מה שאני עשיתי והכל בסדר...

והתוכנה הזו לא זוללת משאבים כל כך גדולה יחסית , היא לוקחת לי בין 0.1% עד מקסימום 1% כח עיבוד.

פורסם

מה אתה מבלבל!?

כשהתוכנה מורידה קובץ כלשהוא, היא יוצרת קובץ "ראי" שלו על הדיסק הקשיח.

נניח שרק התחלת להוריד קובץ בגודל של 700MB - היא יוצרת קובץ ראי זמני בגודל הזה.

כמפעילים את התוכנה, היא בודקת את תקינותו של הקובץ הזה (קובץ הראי), וזה מה שגוזל משאבים בהפעלת התוכנה.

למה קשה לך להשלים עם זה שאני צודק? זה פשוט ככה.

ושוב, עובדה שהפתרון שהצעתי לו - עבד.

(הדיון הזה היה צריך להסתיים כבר מזמן, אבל אני לא אוהב שמישהו פתאום בא משום מקום וחושב שיש לו את התשובה המנצחת בזמן שהוא בעצם טועה.

אתה הבנת את זה FunkZor-X ? :bash: )

פורסם

חחחח :lol: :lol: :lol: אתה לא מגזים קצת? זה רק דיון, חוץ מזה אני משתמש בתוכנה כבר שלושה חודשים ואני גם מנהל פורום בנושא הזה, אני לא סתם מדבר על דברים כאן.

פורסם

מה אתה מבלבל!?

כשהתוכנה מורידה קובץ כלשהוא, היא יוצרת קובץ "ראי" שלו על הדיסק הקשיח.

נניח שרק התחלת להוריד קובץ בגודל של 700MB - היא יוצרת קובץ ראי זמני בגודל הזה.

כמפעילים את התוכנה, היא בודקת את תקינותו של הקובץ הזה (קובץ הראי), וזה מה שגוזל משאבים בהפעלת התוכנה.

למה קשה לך להשלים עם זה שאני צודק? זה פשוט ככה.

ושוב, עובדה שהפתרון שהצעתי לו - עבד.

(הדיון הזה היה צריך להסתיים כבר מזמן, אבל אני לא אוהב שמישהו פתאום בא משום מקום וחושב שיש לו את התשובה המנצחת בזמן שהוא בעצם טועה.

אתה הבנת את זה FunkZor-X ? :bash: )

אתה צודק.... אבל זה לא קשור למהירות גלישה איטית במשך כל הזמן :)

בקיצור חבל על הויכוח... שניכם נתתם תשובות נכונות , אבל DiGiBoY נתן תשובה רלוונטית לשאלה שלו, ואתה ענית תשובה שלא קשורה למהירות גלישה. :bash:

פורסם

... ואתה ענית תשובה שלא קשורה למהירות גלישה.

נכון.

כי הבעיה לא נובעת מגזילת רוחב פס (בהפעלת התוכנה), אלא בגלל גזילת משאבים בהפעלה, מה שמשפיע על כל עבודת המחשב (כולל גלישה).

הבחור ששאל את השאלה חשב שבעיה היא ברוחב פס - ולא כך הדבר (בסוגיה הנ"ל).

פורסם

כולכם צודקים, בסדר?

מהניסיון שלי עם התוכנות האלה וזו ספציפית, על הרבה מחשבים שעם חלק מהם עבדתי איתה אינסטניבית, מחשב שבאמת הוא לא טוב במיוחד E.T. צודק ובאמת זה מאיט את העבודה הכללית.

ראיתי את זה במחשבים רבים.

אבל למשל במחשב שלי שהוא די איכותי, יחסית, העבודה הכללית לא מושפעת, נכון E.T. שזה יוצר IMAGE ושופך לתוכו מידע אבל מחשב מתוחזק טוב חדש ויעיל יכול להתמודד עם זה טוב מאוד. האינטרנט עדיין יהיה איטי בגלל שרוחב הפס נסתם.

זוהי הגרסה שלי ואני דבק בה! אני לא פוחד מהגרדום!

בכל מקרה אם הבחור אמר שבסוף הבעיה שE.T. תיאר היא הנכונה לו אז...... יופי..... ואם לא אז..... גם יופי.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים