פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים קניתי מחשב חדש שכולל את הלוח GA-965P-DS3 עם כרטיס מסך 7300GSכשבדקתי את הרכיבים בבית בעזרת אוורסט אולטימט הכל היה בסדר חוץ משאת לוח האםהתוכנה מראה לי בתור GA-965G-DS3 .האם יש הבדלים בינהם חוץ מהכרטיס מסך המובנה?אני גם יודע שאפשרויות ה OC בGA-965G-DS3 מוגבלות אבל זה לא מעניין אותי כי אני לא מתכוון לעשות OC.חשוב לציין שקיבלתי ביחד עם המחשב גם את הקופסה של לוח האם עם כל הדיסקים הנחוצים ועל הקופסהרשום GA-965P-DS3 REV 2 . יכול להיות שאוורסט טועה?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים תבדוק אם יש לך כרטיס משולב בלוח ( יציאת VGA כחולה למסך מתחת לPS2 )לא נראה לי שקיימים הבדלים משמעותיים למעט יכולות הOC , המחיר של שני הלוחות זהה.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר אני אגיע הביתה יותר מאוחר ויעשה את מה שהצעתם אבל נניח והתוכנה צודקת ובחנותשמו לי את הלוח השני שווה לי ללכת להחליף אותו למה שביקשתי או שאין טעם?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים אני אגיע הביתה יותר מאוחר ויעשה את מה שהצעתם אבל נניח והתוכנה צודקת ובחנותשמו לי את הלוח השני שווה לי ללכת להחליף אותו למה שביקשתי או שאין טעם?אם אכן קיבלת לוח אחר ממה שהזמנת, תבדוק מה עולה יותר, ואז תחליט אם שווה לך להישאר עם הלוח הזה או להחליפו (אני מניח שמבחינת כל השאר, יציאות וחיבורים שונים, אין הבדל בין הלוחות, למרות שלא בדקתי).
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים קניתי מחשב חדש שכולל את הלוח GA-965P-DS3 עם כרטיס מסך 7300GS ???אם הכרטיס מסך מובנה ? זהו דגם G
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים קניתי מחשב חדש שכולל את הלוח GA-965P-DS3 עם כרטיס מסך 7300GS ???אם הכרטיס מסך מובנה ? זהו דגם G מה?קנית כרטיס מסך מדגם כלשהו לא חשוב כרגע איזה איך אתה קורא לו מובנה?(או שלא הבנתי נכון את השאלה).
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים הוא קנה לוח GA-965P-DS3 וגם כרטיס מסך 7300GS, והוא חושב שאולי הוא קיבל לוח GA-965G-DS3 במקום הלוח שהוא הזמין. אם הוא לא קיבל את כרטיס המסך שהוא הזמין (בלי קשר ללוח), אז זאת בעיה ויש לדרוש אותו מהחנות.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים לוח מצוין אגב, הבעיה היחידה בלוח שאין לו נעילת DDR שזה בעיה אם אתה רוצה OC רציני והזכרונות שלך מגבילים אותך...זה הסיבה (וגם בגלל SLI) למה החזרתי את הלוח הזה ולקחתי במקומו P5N32-E אבל חוץ מזה שאין לו נעילת DDR ו SLI הלוח הוא אחת הלוחות המעולים בשוק ל C2D ואין ספק שהוא יספק אותך ב 100 אחוז!
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר חברה ביררתי וזה אכן GA-965G-DS3 ולא GA-965P-DS3 כמו שרציתי.מה?קנית כרטיס מסך מדגם כלשהו לא חשוב כרגע איזה איך אתה קורא לו מובנה?(או שלא הבנתי נכון את השאלה).התכוונתי שקניתי כרטיס מסך 7300GS בנפרד וקיבלתי אותו והכל בסדר רק הלוח אם הוחלף למשהו אחר.בכל מקרה אני מתכוון להישאר איתו כי לא מתוכנן OC ואין שום הבדל חוץ מזה.אני רק מתכוון לדבר איתם בחנות ולידע אותם שאם במקרה תקרה תקלה בלוח האם שלא ינסו להתחמק מאחריות ולהגיד לי שזה לא לוח האם שהם מכרו לי.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אני בכל זאת הייתי מבקש את הלוח שהובטח לי ואפילו אם זה לשמור לעצמי את אופציית ה-OC בעתיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.