פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים ברשותי עכבר של ארגן 520 רגליות הטפלון שלו מואד קטנות ולא איכותיות זה לא ממש נורא אבל ..אם יש אפשרות לקנות מדבקות או פיתרון אחר ?אני זוכר שבעכברים הישנים חיברתי זכוכיות ששברתי מגולות זה היה טס!
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר יש פאדים שמגיעים עם ערכת רגליות טפלון לעכבר למשל האקווה 3אתה יודע חנות שמוכרת דבר כזה ?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים את הפאד הזה ?אם כן אז הנה - http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1261
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אתה יודע חנות שמוכרת דבר כזה ?רק תוודא סופית שהוא מגיע עם הסט של הרגליות טפלון
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אתה גם יכול לקנות רגליות בנפרד,אבל תבדוק שזה יתאים ל-ERGO, כי ראיתי לדוגמא אחד שמותאם ל-G5 אז אולי זה אמור/מומלץ שיתאים לעכבר.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר בכל אופן אני לחייב להגיד משהו אישי על ה ארגו 520 ....בהתחלה זה מדהים ...ממש עכבר ממש טוב ...מגעים לחסרונות אחרכך ...1) הרגחלות של הארגו קטנות מאוד וזה חיסרון כי משקל היד מתחלקת ל4 רגליות קטנות והחיכך גדל ....(פיסקלית ה לא נכון)....אבל בגלל בלחץ הגבוהה יש יותר ליכליך על הרגלים ולכן החיכוך גדל ..2) הגללגלת של העבר משמיעה לי ציר חלוד ...אני שומע רעשים (חלשים!) של רעש מעצבן3)לחיצה על הלחצינים עושה רעש חזק לדעתיי ...
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים הצלילים האלה שמשמיעה הגלגלת, אתה בטוח שהם לא אמורים להיות ככה, כי יש עכברים שעולים שהגלגלת תסתובב בקליקים בכוונה בשביל הנוחות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.