עבור לתוכן

לוח אם ב - 800 מקס'

Featured Replies

פורסם

עקב מותו המצער של המחשב שלי, או לפחות המארז שלו, אני צריך לוח אם ומארז חדשים (הלוח אם integrated למארז).

את כל שאר חלקי המחשב הישן אני יכול לנצל, ולכן אני צריך המלצות לגבי לוח אם שמצד אחד יתמוך ב - Pentium 4 שיש לי (LGA775, ולכאורה כתוב שהוא מיוחד לצ'יפסטים 915 ו - 925X, אבל אני מניח שיש תמיכה אחורה בחדשים יותר?), ומצד שני יהיה כזה שאני לא אצטרך להחליף כשאני עובר למעבד מודרני יותר. מעבר לכך אני צריך עליו SATA, PCI-E ולפחות שני חיבורים למאווררים מלבד זה של המעבד. SLI/Crossfire לא מעניינים אותי. כמובן שאני מחפש אותו ב - ATX form factor.

אני מניח ש - 800 שקלים אמורים להספיק למשהו סביר בהחלט, אז אשמח להמלצות (בייחוד אם זה משהו שאפשר לקנות ב - KSP, כי אני די קרוב לאחד).

אגב, אם מישהו משום מה מעוניין במארז הישן שלי, שאני מניח שהוא בר תיקון עם מושג מסויים באלקטרוניקה, אז אני אשמח למסור אותו. מדובר ב - Kloss של חברת Trigem.

פורסם

מושג באלק' כדי לתקן מארז?

איזו אלק' יש במארז חוץ מקצת פח?

בכל מקרה אתה יכול לקחת לוח עם צ'יפסט 945 שייתן לך תמיכה בC2D זה לא אמור לעלות יותר מ500-550 ש"ח.

פורסם

הייתי לוקח את זה במקומך...יתאים לך לעוד הרבה זמן לכמעט כול מעבד שתירצה לשדרג אליו (אני לא בטוח בקשר לקוואד) יתאים אפילו אם תחליט לעשות OC בעתיד ולא עולה בשמיים..ומKSP. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3761

פורסם
  • מחבר

m.l, אין ספק שזה יופי של לוח, חוץ מזה שלכאורה הוא לא תומך ב - Pentium 4.

יש בכלל הבדל משמעותי בין ה - 945 ל - 965? (הצ'יפסטים).

מה לגבי זה? עושה רושם של משהו די מוצלח.

פורסם

אני הייתי הולך על הג'יגהבייט...(מה שהבאתי לך) אל תתפוס אותי במילה כן אבל אני 99.9% בטוח שאם הלוח תומך בתושבת ה775 והוא תומך C2D אז אני בטוח שהוא תומך פנטיום 4...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים