פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר חח הוא לא הצליח להעלות לי את הממשק הגרפי... יכולתי להכנס רק לטרמינללא הצליחו לעזור לי בווסאפ.. אז כבר התקנתי מחדש
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים חח הוא לא הצליח להעלות לי את הממשק הגרפי... יכולתי להכנס רק לטרמינללא הצליחו לעזור לי בווסאפ.. אז כבר התקנתי מחדשקונסולה = טרמינלואפשר לערוך קבצים בצורה מצוינת משורת הפקודה (nano\vi הם עורכים מעולים,nano מאוד קל לשימוש)
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אני חושב שאם היית משנה ב xorg.conf בחלק שלSection "Device"לDriver "nv" זה היה אמור לעלות לך את הממשק הגרפי עם ה generic driver.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים צודק, אז -> ה driver החופשי לכרטיסי nVidia שלא נכתב על ידי nVidia בגלל שהם לא פירסמו את הקוד מקור, אבל בכל מקרה הוא התקין את ה driver שלהם שמאפשר 3D acceleration .אני חושב שהוא ציין באחד ה post-ים שהכרטיס מסך שלו הוא fx5500.
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מחבר צודק,הכ. מסך שלי באמת כזה נדפק שוב הלינוקס =\ הפעלתי מחדש והX סרבר דפוק,איך אפשר לתקן?!
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מחבר sudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorgזאת?ואח"כ מה לעשות..?זה קרה מהסיבה שניסיתי להתקין את אפקט הויסטה אני חושב
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מחבר לא ממש הגעתי להתקנות...עשיתי קטע עם הכרטיס מסך.... :\אוף למה אין מצב בטוח בלינוקס? =\
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים זה אחת מהשאיפות המרכזיות שלהם לגרסאות הבאות, שלא משנה מה, תמיד יהיה מצב גרפי בטוח שיעבוד במקרה של תקלה.
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים בשביל מה צריך מסך גרפי על מנת להגדיר מחדש את X..תבחר בדריבר של VESA, והכל אמור לעלות.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר תודה רבה!כמו שאמרו לי באיזה מקום העברית באמת נדפקהשניסיתי להגדיר אותה הצלחתי רק לשים עברית בלבד או אנגלית בלבד...ואני לא מצליח לשנות שפה,כיצד אני פותר את זה?ועוד משהו,הלינוקס פתאום איטי כזה וגלל דפי אינטרנט באיטיות מעצבן.. זה קשור?
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר עשיתי את זה אבל אני לא מצליח לעשות שיהיה אפשר להחליף עם שיפט + CTRL את השפה..וד.א יש לך מושג למה האיטיות הזאת בגלילת הדף? זה פשוט בלתי נסבל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.