פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים היייש לי HD ניסויים במחשב החזק שלי,ורציתי להתקין עליו מערכת אחרת...1. ווינדאוס יש לי2. OSX...... לא3. אובונטו יש לי במחשב הישן יותר שאני הולך לעשות עליו מודינג...יש עוד מערכות מגניבות שכדאי להתקין?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים יש המון מערכות שאתה יכול להתקין - אבל מה ייצא לך מזה?אם ממש משעמם לך תתקין SOLARIS - זה חביב.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר כי אני מחפש הוצאות מגניבות להשתמש בהן.. בנוסף לווינדאוס..מה הגירסא הכי חדשה של SOLARIS ? אילו פיצ'רים יש לה?יש משהו עם תלת מיימד או משהו אחר מגניב?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים זו תוכנה... לכל ההפצות האחרונות נראה לי שיש תמיכה בה:http://youtube.com/results?search_query=beryl&search=Searchפשוט צריך לבדוק באתרים שלהם איך מתקינים את זה.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר אני מתקין ברגע זה את האובונטו 6.10 בסוף. הוא נראה לי המערכת שאני הכי אתחבר אליה,אני לא מת על האחרות. ההתקנה ממש מגניבה ואהבתי שזאת התקנה גרפית ולא כמו הבריזי,ואני יכול לגלוש באינטרנט בזמן שזה גולש נעדכן ד.א הפונטים העיברים כ"כ מחורבנים עריכה: התקנתי הייתה ההתקנה הכי קלה בחיים! עכשיו נעדכן את כל התוכנות ונוריד תתלת מימדדד
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים כדי לתקן את הפונטים בעברית בזמן הגלישה, התקן את חבילת הפונטים שנקראת microsoft true type fonts (תבדוק איך קוראים לזה בהפצה שלך).
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים כדי לתקן את הפונטים בעברית בזמן הגלישה, התקן את חבילת הפונטים שנקראת microsoft true type fonts (תבדוק איך קוראים לזה בהפצה שלך).msttcorefonts
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר תודה רבה חבר'ה ! ;Dתגידו יש אפשרות לשנות רזולוציה? הוא מביא לי רק עד 1024*786
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים ^כתוב בconsole sudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorgושמור , אחרי זה ctrl+alt+backspace .כנראה שתצתרך להגדיר את העברית מחדש.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר תודה איך מגדירים את העברית? ועוד שאלה קטנה ;D הורדתי את התוכנה של התלת מיימד ועשיתי LUNCHER לקובץ SHELL אבל שאני נכנס לא קורה כלום,מה אני אמור לעשות? עריכה: בחרתי VGA ואז את מה שאני רוצה (בקספייס) ואז OK ולחצתי מה שאמרת וזה לא מגיב,וזה גם לא מופיע בתוכנה של השינוי עריכה שניה: נדפק לי המחשב,הפעלתי מחדש את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להכנס לממשק הגרפי
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים עריכה: בחרתי VGA ואז את מה שאני רוצה (בקספייס) ואז OK ולחצתי מה שאמרת וזה לא מגיב,וזה גם לא מופיע בתוכנה של השינויעריכה שניה: נדפק לי המחשב,הפעלתי מחדש את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להכנס לממשק הגרפילמה vga ? ולמה לא בחרת את ה driver של הברירת מחדל ? (שאם אני לא טועה הוא mesa)ואל תיהיה דרמתי, המחשב לא נדפק לך. פשוט הגדרת לו התקן לא נכון.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר חח הייתי צריך להתקין מחדש =\אתה יכול לברר לי איפה צריך לבחור? שזה לא יקרה שוב...
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים חח הייתי צריך להתקין מחדש =\ אתה יכול לברר לי איפה צריך לבחור? שזה לא יקרה שוב... לא,פשוט היית צריך לערוך את קובץ הקונפיוגרציה של Xorg דרך הקונסולה. לול אם למצב כזה אתה קורא "נדפק המחשב" אני לא רוצה לדעת מה היית חושב על התקלות שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.