עבור לתוכן

Dell 2007FP vs Viewsonic VP930B vs Dell 2407WFP

Featured Replies

פורסם

אני עורך וידאו - ומשתמש בריבוי אפליקציות.

אני אקח זוג מסכים מאחד הסוגים או אחד 24.

מה אומרים?

מחירים (בש"ח):

Dell 2007FP x 2 = 5000

Viewsonic VP930B x 2 = 4300

Dell 2407WFP x 1 = 4800

על הVP930B שמעתי דברים טובים מאוד.

ה2407WFP נפלא אך קטן יותר בשטח העבודה ביחס לשני מסכים.

עדיין לא החלטתי מה עדיף? מסך רחב רצוף - או שני מסכים שאני יכול לעבוד באפליקציות במקביל.

(לשני האפשרויות יש פלוסים ומינוסים)

רציתי לדעת יותר על ה-2007FP.

האם הפאנל שלו איכותי? איך הוא יגיב לי במשחקים (GHOSTING)?

איך הוא מציג סרטים?

ושאלה מאוד חשובה.. האם הוא מגיע בכל מיני גרסאות לפאנל - שצריך לבדוק - ושאפשר בטעות "ליפול" על סדרת ייצור בעייתית?

מה אתם הייתם קונים?

פורסם

אני עורך וידאו - ומשתמש בריבוי אפליקציות.

אם היית עורך גרפי בעיקר הייתי ממליץ לך על ה2407 אבל מכיוון שאתה עורך וידאו ומרבה בריבוי אפליקציות הכי מתאים לך זוג מסכים.

אם יש תקציב, עבודה עם זוג 2007FP תהיה טובה ותספק שטח עבודה גדול מאוד בהשוואה ל 24".

זוג מסכי 19" טיפה יותר דומים בגודל ל 24" אחד אך אם אתה עורך וידאו וזקוק לריבוי אפליקציות הם יתאימו יותר.

גם ב 2007FP יש רולטת פאנלים ובחו"ל טענו שחלק מהאנשים מקבלים S-PVA וחלק מקבלים S-IPS, בשבילך לדעתי עדיף S-PVA

בייחוד בגלל השימוש בוידאו, בכל זאת, S-IPS אם יתקבל יהיה מצויין ועדיף על S-PVA בתחומים אחרים.

כרגע לא ידוע על מישהו בפורום שקנה וקיבל את גירסת ה S-PVA.

ה 2007FP לא צריך להציג יותר Ghosting מה VP930 שכמעט לא מפיק Ghosting בכלל.

פורסם

למה לקבל PVA פאנל ב 2007FP נחשב לבאסה, הרי אחד 20" הטובים הוא Viewsonic 2025WM שזה גם *VA ?

Bagheera, אתה יכול לשים פה תמונות של המסך שלך עם אופציות PIP, PBP מופעלים עליו, כי לא מבין מתי ועד כמה זה שימושי ?

פורסם

קומבינציה מעניינת אחרת יכולה להיות 2007WFP לתצוגת וידאו עם 2007FP לתוכנות.

פורסם

הבעיה מתחילה אם נופלים על שני מסכים עם פנלים שונים. כמו שקרה לי. שני VP191B כל אחד עם פנל אחר. יש הבדלי צבע, קונטרסט וכד'.

אם אתה צריך את השטח עבודה, ממליץ על שני מסכי 19" פשוט ענקי.

אם אתה צריך אחידות צבע ויכול להתפשר על שטח עבודה. לך על 24" שמעתי רק דברים טובים אליו.

פורסם

קח בחשבון ש- 2X2007FP נותן לך עוד 75% שטח צפיה ביחס ל-2407WFP וזה הבדל משמעותי מאוד.

אם אתה עובד הרבה במקביל ומסתדר עם שני מסכים - 2X2007FP היא אופציה עדיפה בהרבה.

פורסם

ההבדל הקציב בין שני 2007FP לבין שני VP930 גדול מאוד. לדעתי יש סיכוי נמוך עד אפסי לקבל שני 2007 עם פאנלים שונים בהזמנה מאותה החנות.

בקשר ל PIP של ה 2407/2007 זה פשוט מאפשר לך להציג את התמונה משני כניסות בו זמנית.

יש שלושה מצבים:

1. תמונת רקע על כל המסך ותמונה קטנה יותר שיוכלה לזוז בתוכה.

2. אותו המצב כמו ב 1 רק הפוך שהתמונה שהייתה בחלון היא הרקע וכו.

3. שני התמונות אחד ליד השני באותו הגודל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים