עבור לתוכן

2 מסכי LCD

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב ישן

athlon XP 2000+

radeon 8500/9100 כולל יציאה דיגיטלית.

שהמסך שלו גוסס(אין צבע אדום).

ולכן אני צריך להחליף לו מסך(ל 19" LCD) המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי.

בקרוב אני מתכון לקנות מחשב חדש עם מסך(גם כן העדפה ל19").

אני מרבה בצפיית סדרות. והמחשב החדש מיועד בעיקר למשחקים.

התקציב ל2 המסכים הוא באזור ה3000 ש"ח, כשחסכון בתקציבי המסכים יגרור מחשב חדש טוב יותר, והפוך.

חשבתי על האפשרות לקניית 2 מסכים רגילים(4:3) וכשאני יצפה בסדרה אני יחבר ביניהם(ויצור מסך 8:3 עם פס באמצע).

מה דעתכם(על חיבור 2 מסכים)? אם כן איזה מסך?

אם לא מה לדעתכם כדאי לי לקנות (אחד רחב ואחד רגיל)? ואיזה מסכים?

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

ה 8ms לא יפריע במשחקים?

פורסם

מה אני יגיד לך לי אין את המסך אבל לפי תגובות של אנשים המסך הזה כמה רמות מעל מסכים אחרים בטווח מחירים שלו (בעלי פאנל TN לא איכותי שהייתרון שלו על הפאנלים היותר טובים הוא רק זמן תגובה יותר מהיר).

יש לו פאנל P-MVA שמציג 16.7 מיליון צבעים וזוויות צפיה הרבה יותר רחבות מהמסכים מבוססי ה TN.

אולי יהיו טיפה מריחות במשחקים, אבל עדיין אחלה מסך בשביל המחיר שלו.

גם אין ממש אפשרות אחרת במחיר הזה חוץ ממסכים עם פאנל TN, שכמו שכבר אמרתי מציגים פחות צבעים ויש להם זוית צפיה קטנה יותר.

מסכים עם פאנל טוב מתחילים במחיר של 2000 שקל בערך, חוץ מהסוני.

אבל בכל מקרה תראה את המסך לפני שאתה קונה. וגם תבדוק שאין לו פיקסלים שרופים.

פורסם
  • מחבר

השאלה כמה ה"טיפה מריחות" מורגש?

גם לפאנלי TN יש 160 מעלות(אופקי ואנכי).

אין פרטים עליו באתר של סוני, זה מיוצר רק לאסיה כנראה

http://www.css.ap.sony.com/consumer/template/DDCategory.aspx?Model=SDM-X95F&Category=Computer+Monitors

מבחינת זמן חיים יש הבדל בין הפאנלים?

חיבור 2 מסכים כאלה אמור לתת תמונה רציפה?

מישהו ניסה(לאו דוקא את אלה)?

פורסם

לפאנל TN יש זויות צפיה אופקיות של 160 מעלות אבל זויות הצפיה האנכיות שלו הם בערך 10+/- מעלות, או אפילו 0 (!).

(בלי קשר לנתונים השיקריים שלא שווים את הדיו שהם מודפסים עליו)

אין מצב לראות גוון אחיד על פני מסך כזה ושמים לכך לב בייחוד אחרי שנים של עבודה עם CRT.

אין הבדל זמן חיים בין ה"פאנלים" למרות שזמן החיים הוא בכלל של המנורות בגב המסך והם מחזיקות בדרך כלל 50000 שעות בכל מסך.

חיבור שני מסכים בכדי לראות סרט על שניהם לא מומלץ ואני גם לא חושב שרוב כרטיסי המסך תומכים בכך בכלל.

אם אתה רוצה מסך רחב לך על מסך רחב. כך בחשבון שאין מסכים רחבים איכותיים בתקציב שלך.

בינתיים על פי מגבלות התקציב שציינת רק הסוני באמת איכותי ויכנס התקציב, או שתוותר על שני מסכים ותיקח אחד איכותי ורחב כמו ה 2007WFP.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני יקנה אותו(סוני), וכשאני יקנה את המחשב החדש אני יקנה מסך רחב בהתאם לתקציב שיהיה לי אז.

אין תוכנה שאפשר בעזרתה לחבר 2 מסכים?

מה לגבי ה1970HR LG

תודה:)

פורסם

ל LG יש פאנל TN...

הסוני עדיף עליו בהרבה.

פורסם

תעשה לי טובה, אל תראה סדרות או סרטים על שני מסכים עם פס באמצע.

בבקשה.

זה נורא.

בעבודה יש לי ככה 4 מסכים, זה פשוט נורא.

טוב נו, זה ממש נוח לישומים וכאלה, אבל לא לסרטים וכאלה.

פורסם

חיבור שני מסכים בכדי לראות סרט על שניהם לא מומלץ ואני גם לא חושב שרוב כרטיסי המסך תומכים בכך בכלל.

נראה לי שכל כרטיס מסך שנתמך ע"י AERO תחת VISTA יכול לנגן סרטים (לפחות רגילים, לא יודע לגבי HD) על שני מסכים מאותו כרטיס בלי בעיה (לפחות ככה זה אצלי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים