פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים הוא נראה לי לוח נחמד מה דעתכם?לפי הבאנצים שלו זה לוח לא רע תמורת המחיר שלוhttp://www.hothardware.com/viewarticle.aspxמה ההבדל בין הלוח הזה ללוח P5N32-E SLI Plus
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אני מניח שאתה מדבר על ה P5N-E SLIכנגד ה P5N32 SLIאם כך ההבדל הוא בציפסט, חבל אני לא מוצא את טבלת ההשוואותאין הרבה הבדלים, אחד מהם הוא החוסר החריץ PCI-E השלישי ב 650iה 650i P5N-E SL הרבה יותר זול ואם אין לך צורך ב 'תוספות' של ה 680i אז ה 650 הוא אופצייה טובה
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אצלי לוח P5N32-E לוח מעולה!!!! אין מילים...שווה כל שקל וגם עם תמיכה ב SLI MEMORY אם אתה קונה זכרונות של CORSAIR אגב בלוחות ASUS כמו ברביים אחרים...יש בעיה שהם שמים משחה תרמית ממש ממש לא טובה על ה CHIPSET שזה יותר סוג של בטון ....מומלץ לפרק לנקות ולשים משהו טוב במקום.....כמו שאצלי
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר ובכללי איך הלוח הזה?יש לי תקציב ללוח עד 1200 - 1500 בערך על איזה לוח אחר הייתם ממליצים ללכת במקומו?לוח תומך מרובע ליבה בעתיד שיהיה אוברקלוק טוב ושיהיה טוב בביצועי משחקים קידוד וכל אלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.